Hava Durumu

Şeyma Subaşı'dan küvet pozu!

DJ sevgilisi Guido Senia ile birlikte ülke ülke dolaşan Şeyma Subaşı Anneler Günü için Türkiye'ye dönmüş, annesi ile birlikte Bodrum'da tatil yapmıştı. Bugün İstanbul'a dönen Subaşı, sosyal medya hesabından küvet pozunu paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2019 19:21
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2019 19:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şeyma Subaşı'dan küvet pozu!

Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra İtalyan DJ Guido Senia ile aşk yaşayan Şeyma Subaşı, sosyal medyada adından söz ettirmeye devam ediyor.

"KUTUNUN İÇİNDE DÜŞÜN"

Son olarak annesiyle Bodrum'da Subaşı, küvette kıyafetleriyle verdiği pozla sosyal medyada adından söz ettirmeyi başardı. Subaşı, paylaşımına, "Kutunun dışında düşün. Küvetin içinde" notunu düştü. Subaşı'nın takipçileri de paylaşıma sessiz kalmadı. Takipçileri Şubaşı'ın fotoğrafına çok sayıda yorum yaptı.

"İTALYAN YEMEĞİMLE FACETİME YAPIYORUM"

Sosyal medyada paylaştıkları fotoğraflarla ve birbirlerine yaptıkları yorumlarla aşklarını gözler önüne seren Şeyma Subaşı-Guido Senia çifti, FaceTime'da hasret giderdi. Subaşı, sevgilisi ile görüntülü konuşma yaptığı o anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Subaşı, sevgilisini İtalyan pizzasına benzetti. Subaşı, sevgilisi ile görüntülü konuşmasının ekran görüntüsünü paylaşıp şu notu paylaştı: En sevdiğim İtalyan yemeği ile FaceTime yapıyorum. Bekle o ben değilim, önce kameramı ona vermeliydim üzgünüm bebeğim"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.