Hava Durumu

Şeyma Subaşı'ndan çok özel açıklamalar

Şeyma Subaşı Ilıcalı, eşi Acun Ilıcalı'nın kendiyle alakalı ilk anısını paylaştı. Şeyma Subaşı "Acun bana, "Üniversiteye gelip ben seni kazandım, Var mısın Yok musun'a geldin sen beni kazandın" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2018 12:31
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2018 12:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şeyma Subaşı'ndan çok özel açıklamalar

Acun Ilıcalı'nın eşi Şeyma Subaşı Ilıcalı, bir dergi için Mardin'de objektiflerin karşısına geçti. Şeyma Subaşı Ilıcalı verdiği özel ropörtajda eşi Acun Ilıcalı ile olan birliktelikleri hakkında samimi açıklamalar yaptı.

EŞİYLE OLAN İLK ANISINI ANLATTI

Şeyma Subaşı Ilıcalı, bir dergiye verdiği ropörtajda eşi Acun Ilıcalı ile ilgili ilk günlerini değerlendirdi. Şeyma Subaşı " Acun bana, üniversiteye gelip ben seni kazandım, Var mısın Yok musun'a geldin sen beni kazandın" dedi.

"ÜNİVERSİTEYE GELİP BEN SENİ KAZANDIM, VAR MISIN YOK MUSUNDA SEN BENİ"

Var mısın Yok musun'la hem bizim hem de Acun Ilıcalı'nın hayatına hızlı bir giriş yaptın. Var mı özel bir anın yarışmaya dair sorusuna Şeyma Subaşı Ilıcalı, "Yarışmaya ben başvurmadım, Acun üniversiteye geldi. Beni görmüş ve katılmamı istedi. Acun bana, "Üniversiteye gelip ben seni kazandım, Var mısın Yok musun'a geldin sen beni kazandın"diyerek cevap verdi.

"VICIK VICIK BİR EVLİLİĞİMİZ YOK"

Şeyma Subaşı Ilıcalı ropörtajda Acun ılıcalı ile ilgili şunları da ekledi;

Acun'la vıcık vıcık bir evliliğimiz yok. Şu an Bebek'te açacağım kafeyle ilgili oldukça yoğun çalışıyorum. Seyahatlerim çok fazla. Acun çok çok fazla çalışıyor, işine odaklı. Buna rağmen yine de, her ay en fazla 1 hafta görüşemiyoruz, bunun dışında sürekli birlikteyiz, birlikteyken de çok kaliteli zaman geçiriyoruz."

"EVLİLİK AŞKI ÖLDÜRMEZ ŞEKİL DEĞİŞTİRİR"

Aşkı tarif etsen ne derdin? - Aşkın ömrü en fazla 3 yıldır. Bütün bilim adamları da söylüyor zaten. Sonrasında sevgi ve saygıya dönüşüyor. Acun'la sürekli birlikte olmadığımız için birbirimizi çok özlüyoruz. 1 senedir evliyiz ama 9 senedir birlikteyiz. Evlilik aşkı öldürür mü? - Evlilik aşkı öldürmez ama şekil değiştirir diye düşünüyorum."

"BİR İPTE İKİ CAMBAZ GİBİYİZ"

Las Vegas'ta ablam, ben, Acun birlikteydik geçenlerde. Biz tartışıyoruz, ablam da diyor ki; "Şeyma tartışmalarınız bile o kadar tatlı oluyor ki". Komik sataşmalarımız var ama asla büyük bir kavga etmeyiz. Acun "Bir ipte iki cambaz gibiyiz" diyor. Bir de "Fazla akıllısın, seninle uğraşmak zor" diyor bana.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.