Hava Durumu

Şeyma Subaşı teftişte

Sosyal medya hesabından kafe açacağını duyurduktan sonra Bebek'te bir mekan kiralayan Acun Ilıcalı'nın eşi Şeyma Subaşı, hazırlıklara hız verdi. Şeyma Subaşı önceki gün açmaya hazırlandığı kafenin inşaatını teftiş etti

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2018 20:38
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2018 20:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şeyma Subaşı teftişte

Mart ayından Instagram hesabından "İşte beni diğer heyecanlandıran iş arkadaşlar. Tamamen kendi tarzım bir cafe açıyorum" diyen Şeyma Subaşı hazırlıklara devam ediyor.

Daha önce Bebek'te kiraladığı mekana eşi Acun Ilıcalı ile giden ve sağlıklı yiyecekler hazırlayıp, satacaklarını söyleyen Şeyma Subaşı bu sefer teftişi tek başına yaptı.

Şeyma Subaşı, ustalarla birebir görüşüp isteklerini anlattı.

Konuyla ilgili konuşan Şeyma Subaşı, ''Ağustosta kendi aramızda bir açılış yapacağız. Eylül'de de büyük açılış olacak. Bir an önce açılsın ve işimin başında olmak istiyorum'' dedi.

Şeyma Subaşı daha önce muhabirlerin ''Siz de yemek yapacak mısınız?'' sorusuna ''Hayır, ben yapmayacağım ama annemin yemekleri çok güzeldir, o yapabilir'' yanıtını vermişti.

Acun Ilıcalı'nın 60 bin TL kirası olan mekana, bir yıllık peşin ödeme yaptığı iddia edilmişti.

Şeyma Subaşı bir gazeteye verdiği röportajda ''Mesleğiniz nedir?'' sorusuna şu cevabı vermişti:

Yurtdışında da soruyorlar, 'Necisin ki sen, bu kadar takip ediyorlar?' diye. Gerçekten biz de bunu Acun'la bulmaya çalışıyoruz!

Life-style bir şey mi desek diyorum. Tasarımcı değilim. Stil danışmanı da. Çünkü kimseyi giydirmiyorum. Ama şöyle bir şeyim var.

Insta Story'ye mesela, bu mekanın her yerini (eliyle dönerek gösteriyor) çekip de koymam. Onun yerine küçük bir kesit bulup onu çıt diye koyarım.

Ben çok iyi sosyal medya uzmanı oldum. Neyin ilgi çekeceğini iyi biliyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.