Hava Durumu

Şeyma Subaşı, yazarlıktan sonra neye merak sardı?

Yaptığı her hareketle çok konuşulan sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, "Oyunculuk teklifleri var mı?" sorusuna "Şu anda gelen bir teklif yok. Gelirse düşünürüm. Tekliflere göre, iyi bir projeden teklif gelirse neden olmasın" cevabını verdi.

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2019 23:53
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2019 23:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şeyma Subaşı, yazarlıktan sonra neye merak sardı?

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, oyunculuğa yeşil ışık yaktı.

"YETENEĞİMİN OLDUĞUNU SÖYLEMİŞLERDİ"

Muhabirlerin, "Oyunculuk teklifleri var mı? sorusuna Şeyma Subaşı, "Şu anda gelen bir teklif yok. Gelirse düşünürüm. Tekliflere göre, iyi bir projeden teklif gelirse neden olmasın? Ama dizi olmaz, sinema projesi olabilir. Yetenekli olup olmadığımı çok bilmiyorum ama bir kez Beyaz Show'a çıkmıştım. Oradaki herkes benim oyunculuk yeteneğimin olduğunu söylemişlerdi" ifadelerini kullandı. Dünyayı gezmeye devam edeceğini söyleyen Şeyma Subaşı, "Dünyayı gezmeye devam edeceğim. Dünya'da gitmediğim bir süre yer var. Afrika ve Tokyo'ya çok gitmek istiyorum. Gitmediğim bir sürü ülkeler var tabii" dedi.

YAYIN EVİ, SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURMUŞTU

Şeyma Subaşı'nın gündeme gelmesinin sebebi ise bu kez kendi paylaşımı olmamıştı. Dex Yayınları, sosyal medya hesabından Subaşı'nın da yer aldığı bir fotoğrafı paylaşarak ünlü ismin kitap çıkaracağını duyurmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.