Hava Durumu

Şeytanın bacağını kıracağız

Bursaspor Başkanı Ali Ay yolculuk öncesi yaptığı konuşmada, "Geride kalan 6 haftada iyi oynadık ancak bir türlü galip gelemedik. İnşallah Sivas'ta artık şeytanın bacağını kırmak istiyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2018 08:08
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2018 08:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şeytanın bacağını kıracağız

Haber ITolga ÖZTAŞI

STANCU KAFİLEDE YOK

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında bugün Sivasspor ile deplasmanda karşılaşacak Bursaspor, dün Yenişehir'den kalkan özel uçakla Sivas'a gitti. Sakat oyuncusu bulunmayan Timsah'ta sadece Bogdan Stancu kafilede yer almadı. Yolculuk öncesi konuşan Yeşil Beyazlıların Başkanı Ali Ay, "6 haftada 5 beraberlik var. Herkes görüyor. Takım iyi oynuyor, iyi mücadele ediyor, gol pozisyonlarına giriyor. İnşallah Sivas'ta da artık şeytanın bacağını kırmak istiyoruz. Gülerek gelmek istiyoruz. Bizlerin ve camianın buna ihtiyacı var. Allah utandırmaz inşallah" şeklinde açıklamalarda bulundu.

MAAŞLARDA TL ZAMANI

Geçtiğimiz hafta yapılan Kulüpler Birliği toplantısında konuşulanları da açıklayan Başkan Ay, "Kur artışı Türkiye'yi olduğu gibi kulüpleri de sıkıntıya soktu. Tam mali tabloyu düzelteceğiz derken kurun yükselmesi haliyle hepimizi çok üzdü. Ne yaparız diye düşündük. Daha önce Türk futbolcuların antrenörlerin Euro değil TL olarak anlaşmamız gerektiğini söylemiştim. Cumhurbaşkanımız bir kararname çıkardı. Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ öncülük yaptı. Pazartesi, salı biz de bakacağız. Yerliler tamamen TL olacak ama yabancılar olmuyor. UEFA ve FIFA'ya bağlılar ancak sabitleme olacak. Basında çıktığı gibi 5.2 değil ama biraz daha üstü olacak" dedi.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.