Hava Durumu

Sezen Aksu'dan İrem Derici'ye hediye

Türk Pop Müziği'ne çağ atlatan ve pek çok star ismin çıkışına tanıklık eden Türk Pop müziğinin unutulmaz şarkıları bu kez İrem Derici'nin yorumuyla müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Türk Pop Müziği'nin yeni nesil starı İrem Derici, çok ses getirecek bu sürpriz projesi daha çıkmadan yapılan tanıtım kampanyasıyla sosyal medyanın en çok konuşulan albümü oldu.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2019 12:18
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2019 12:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sezen Aksu'dan İrem Derici'ye hediye

Pop Müziğin başarılı ismi İrem Derici, unutulmaz şarkıları bir araya getirdiği albümüyle Mayıs sonunda geliyor! Prodüktörlüğünü ünlü iletişimci Özgür Aras'ın yaptığı yeni projede İrem Derici'nin albüme hangi şarkıları seçtiği büyük bir merak konusu oldu. Adeta bir tahmin yarışına giren hayranlar, şimdiden sosyal medyanın en konuşulan albümü yaptılar.

Sezen'in hediyesi "Gidiyorum"

İrem Derici projesinde Sezen Aksu'nun da şarkılarına yer verdi. Onlarca Sezen Aksu imzalı şarkı arasından seçim yapmakta zorlanan İrem Derici çareyi hayranlara sormakta buldu. Senin sevdiğin Sezen Aksu imzalı şarkı hangisi?" cümleleriyle dinleyicisine danışan İrem Derici, müzikseverlerden gelen yanıtların çoğunluğu ile "Gidiyorum" şarkısını da albüm repertuarına aldı. Sezen Aksu şarkıyı İrem Derici 'ye hediye etti.

90 'lar partileri geliyor!

Sahne şovlarıyla da büyük beğeni toplayan İrem Derici, Mayıs ayı sonunda piyasaya çıkacak olan albümünün konserleri için önümüzdeki günlerde farklı şehirlerde partiler verecek. İstanbul'un ardından Ankara, Eskişehir, Antalya, Çeşme, Kuşadası, Marmaris ve Bursa 'nın en gözde eğlence kulüplerinde 90'lar Türkçe Pop Partileri düzenleyecek İrem Derici'nin sürprizlerle dolu partileri için mekanlar şimdiden sıraya girmiş durumda.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.