Hava Durumu

'Sezon başında kara dönem vardı'

Yeşil Beyazlıların başarılı sol kanat oyuncusu Iasmin Latovlevici, "Bu sezon ilk idmana çıktığımda karanlık bir dönem vardı. Sorunların çözülmesi lazımdı. Ancak Yalçın hocayı görüp, yapmaya çalıştıklarını anlayınca gelecek için umutlandım" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2019 09:08
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2019 09:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Sezon başında kara dönem vardı'

HABER | Tolga ÖZTAŞ

2 sezondur sol tarafta formayı kimseye kaptırmayan Bursaspor'un Rumen futbolcusundan önemli demeçler...

Bursaspor'un başarılı sol kanat oyuncusu Iasmin Latovlevici'den önemli açıklamalar geldi. Sezon başında takımı görünce çok bir umudunun olmadığının ama daha sonraki açıklamalarında takıma daha çok inandığının hatırlatılması üzerine Lato, "Sezon başında takımla antrenmana çıktığımda karanlık bir dönem vardı. Sorunların olduğunu biliyordum ve bu sorunların çözülmesi gerekiyordu. Ayrıca kulüpte biraz da bilinmemezlik vardı. Ancak daha sonra Yalçın hocayı tanıyınca, onun yapmaya çalıştıklarını görünce bana bu umut verdi. Son olarak da gençlerimiz inanılmaz potansiyelli. Onların katkısını görünce de gelecek için çok daha fazla umutlandım" diye konuştu.

Timsah'ın küme düştüğü sezon ile bu sezon yer aldığı 1. Lig'deki durumunun farkına değinen Lato, "Süper Lig'den düştüğümüz geçen sezon ile bu sezon arasında çok derin bir kıyaslama yapamam. Çünkü benim bildiğim sadace sahada, spor salonunda ve statta ne olduğu ile ilgilidir. Onun haricinde fazla bir kıyaslama yapamam. Bu tarz değerlendirmelerin cevapları aslında Başkan ve Sportif Direktörümüz Selçuk Erdoğan'dan alabilirsiniz. Sahaya dönecek olursak bu sezon çok daha genç bir takıma sahibiz. Çok koşup, çok mücadele ediyoruz. Ben de mücadeleyi seven bir oyuncuyum. Oynadığımız oyundan şu anda zevk alı-yoruz. Dış sahada biraz sıkıntı yaşıyoruz ancak onu da aştığımız zaman hedef-lediğimiz yere döneceğimize sonuna kadar inanıyorum" dedi.

GENÇLERE YARDIM EDİYOR

Takımda birçok genç oyuncunun olmasının hatırlatılması üzerine Latovlevici, "Bütün gençlere yardım etmeye çalışıyorum. Hepsine bir şeyler göstermeye, bir şeyler öğretmek için uğraşıyorum. Çünkü ben de onların durumundaydım. O yaşlarda ben de maalesef her şeyi bildiğimi zannediyordum. Ama o iş öyle değildi. Bazıları dinliyor, bazıları ise pek dinlemiyor. Günün sonunda karar onlara kalıyor. Hangileri daha çok iyi futbolcu olmak isterse, hangileri daha çok çalışırsa onlar diğerlerinden çok daha iyi olacak" diye cevap verdi.

GÖZTEPE İDDİASI

Spor Toto Süper Lig'de son haftalarda çıkışa geçen Göztepe, ara transfer döneminde kadrosuna takviye yapmak için kolları erken sıvadı. Tamer Tuna, yönetimden Bursasporlu Iasmin Latovlevici'nin alınmasını istedi. Bursaspor ile 1+1 yıllık sözleşmesini kendisi uzatan ve takım küme düşmesine rağmen kulüpte kalmayı tercih eden Lato'nun kararı çok önemli. İzmir ekibinde yönetim 33 yaşındaki sol kanat oyuncusu ile temasa geçti ve Lato'nun Göz-Göz'ün teklifine olumlu baktığı öğrenildi. Bursaspor ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Latovlevici için Başkan Mehmet Sepil'in Yeşil Beyazlı yönetime 200 bin Euro'luk bir teklfi yapması bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.