Hava Durumu

Sezon bitene kadar görmeyeceğiz, duymayacağız

Samet Aybaba, kalan maçlarda takım üzerinde olumsuz etki yaratabilecek her türlü ortamdan uzak kalacaklarını açıkladı. 'Avrupa'ya gitmeyi konuşabilecekken şimdi stres yaşıyoruz" diyen deneyimli teknik adam, küme düşme barajının 39-40 puan civarında olacağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2019 07:49
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2019 07:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sezon bitene kadar görmeyeceğiz, duymayacağız

KİMİN AKLINA GELİRDİ

Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdüren Bursaspor'da teknik direktör Samet Aybaba sezon sonuna kadar olumsuz etki yaratabilecek her türlü ortamdan uzak duracaklarını açıkladı. Ligin mevcut durumunda Avrupa kupalarına gitme imkanı oluşabilecekken stresli bir konuma gelmelerinin üzüntüsünü yaşadıklarını söyleyen deneyimli teknik adam, "Kimin aklına gelirdi böyle olacağı. Bütün maçları izliyoruz kötü oynadığımız Sivasspor maçı var. Bir de Beşiktaş karşılaşması. Beşiktaş maçının son 20 dakikasında da üstün olan bizdik. Kaçan goller, VAR kararları hep aleyhimize işledi. Tek üzüntümüz bu. Ama bu zorluğun üstesinden hep birlikte geleceğiz. Sezon sonuna kadar görmeyeceğiz, duymayacağız. Sadece işimize odaklanacağız" diye konuştu.

FİKSTÜRÜMÜZ ZORLU

Bulundukları konumdan daha iyi bir noktada olmaları gerektiğinin altını çizen Samet Aybaba, "Bizim performansımıza göre kesinlikle bugün küme düşme muhabbetinin açılmaması lazımdı. Ama futbol bu. Şans yanımızda olmadı. En az 8-9 puan üstünde olmalıydık. Birazcık futbol şansı yanımızda olsaydı bugün Avrupa'ya gitmeyi konuşuyor olurduk" ifadelerini kullandı. Ligin boyunun kısaldığını belirten Samet Aybaba, düşme hattı için beklediği barajı da açıkladı. Aybaba, "Lig iyice daraldı. Birçok takım alt sıralardan kurtulmaya çalışıyor. Bizim buraları hak etmediğimizi herkes söylüyor. Bursa dışında bana, 'Sizin takımı seyretmekten zevk alıyoruz Hocam' diyorlar. Önümüzde zorlu bir fikstür var. Ben sezon sonunda düşme barajının 39-40 puanları bulacağını düşünüyorum." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.