Hava Durumu

Sezonun en büyük domuzunu vurdu

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde sezonun açılmasıyla birlikte hafta sonunu avlanarak geçiren avcılardan Dodurgalı Yunus Erdem, sezonun en büyük domuzunu vurduğunu iddia etti.

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2017 17:26
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2017 17:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sezonun en büyük domuzunu vurdu

Av sezonunun başlamasıyla birlikte avcılar yaban domuzlarının peşine düştü. Bozüyük'te AtatürkKöşkü yakınlarında avlanmaya çıkan avcılar arasında Dodurgalı avcı Erdem, sezonun en büyük domuzunu vurduğunu iddia etti. Tahmini 200 kilo olduğu belirtilen yaban domuzunu gören avcılar şaşkınlıklarını gizleyemediler.

Domuzu vurduktan sonra yanına gittiğinde gördüğü manzara karşısında şok olduğunu belirten Avcı Yunus Erdem; "Av sezonunun başlamasıyla birlikte köylerimiz ve çiftçilerimizin belalısı olan yaban domuzlarını avlamak için dağlara çıktık. Her sene ekili alanların yakın bölgelerinde yaban domuzlarını avlıyorum. Bu senede Erkli Köyü Atatürk Köşkü yakınlarında avlanırken vurduğum domuzu görünce hayretler içerisinde kaldım. Bugüne kadar vurduğumuz yaban domuzları içerisinde ben böyle büyük bir domuz görmedim. Vurduktan sonra yanına gittiğim domuz diğer domuzlardan çok daha iriydi. Yaklaşık 200 kilo olan sezonun en büyük domuzunu vurdum diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Avcı Yunus Erdem, sezonun en büyük domuzunun yanında hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.