Hava Durumu

Sezonun en kötüsü!

Taktik ve performans anlamında büyük bir düşüş içine giren Bursaspor'da en büyük sorumlu teknik direktör Yalçın Koşukavak gösterilirken, takımın kötü futbolu rakamlara da yansıdı. Boluspor maçında Bursasporlu futbolcular tam anlamıyla sınıfta kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2019 08:35
Haber Güncellenme Tarihi: 13.11.2019 08:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sezonun en kötüsü!

CAMİA KOŞUKAVAK'I TARTIŞIYOR

Boluspor'la deplasmanda berabere kalan Bursaspor 2 haftada 4 puan kaybederken sezonun da en kötü futbo-lunu sahaya yansıttı. Büyük bir form düşüklüğü içine giren teknik direktör Yalçın Koşukavak ve futbolcular ilerleyen haftalarda zirve yarışını etkileyecek boyutta puan kaybetti. Milli maç nedeniyle lige verilen aranın ardından oynanacak Keçiörengücü maçı Yeşil Beyazlı camiada Yalçın Koşukavak için dönüm noktası olarak kabul ediliyor. Bursaspor'un Boluspor karşısında sergilediği kötü futbol rakamlara da yansıdı.

RAKAMLAR 'DÜŞÜŞ BÜYÜK' DİYOR

Yeşil Beyazlılar topla oynamada geride kalan tüm maçların en kötü performansını sergiledi. Bursaspor yüzde 39'luk oranla tüm maçların en düşük seviyesine imzasını attı. Pas oyunu yapmak isteyen ancak bunda da başarılı olamayan Bursaspor 90 dakika boyunca sadece 270 başarılı paslaşma yapabildi. Bursaspor deplasmanda Altay'a 2-1 kaybedilen maçtan bu yana oynadığı 4 lig maçında da 400 başarılı pas sayısına yaklaşamadı. Bursaspor'un rakibi Boluspor ise kısıtlı kadrosuyla pazar günkü maçta sezonun en iyi yüzdelerine ulaştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.