Hava Durumu

Shakira Mustafa'nın hediyesini yıllardır saklıyor

Shakira ve eşi Barcelona'nın yıldızı Gerard Pique'nin 11,5 milyon dolara satışa çıkardığı evindeki Mustafa Sandal'ın hediye ettiği sazı sakladığı ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2018 13:16
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2018 13:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Shakira Mustafa'nın hediyesini yıllardır saklıyor

Popstar Shakira ve eşi Barcelona'nın yıldızı Gerard Pique'nin Miami'de satışmaya karar verdikleri evleri manşetlere çıktı. Shakira'nın milyon dolarlık evindeki Türk izleri ise şaşırttı.

MUSTAFA'NIN HEDİYESİ BAŞ KÖŞEDE SAKLIYOR

Shakire ve Pique'nin evindeki bir detay ise Türk hayranlarına sürpriz oldu. Evin odalarından birinde şarkıcı Mustafa Sandal'ın 2005 yılında hediye ettiği bağlama baş köşede duruyor. Evde diğer dikkat çeken detay ise nargilenin olması oldu.

11,5 MİLYON DOLAR SATIYOR

Popstar Shakira ve eşi Barcelona'nın yıldızı Gerard Pique satılığa çıkardıkları büyük lüks evleri için 11,5 milyon dolar istiyor. Shakira, satışa çıkardığı evi 2001 yılında 3,3 milyon dolara almıştı.

KENDİNE AİT İSKELESİ VAR

Dev bir havuzun yer aldığı lüks konut ayrıca ev sinemasına da sahip. Palmiyelerle çevrili büyük havuzun yanı sıra evin kendine ait bir iskelesi de var. Altı yatak odası bulunan ev, geçtiğimiz yıllarda yenilendi. Çift evin parkelerini İspanya'dan özel olarak getirtti, ana kapı da yine Avrupa'dan ABD'ye taşındı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.