Hava Durumu

Shehu: Hep birlikte yapacağız!

Bursaspor'un Nijeryalı oyuncusu Abdullahi Shehu, Bursaspor'un Youtube kanalında sorulara yanıt verdi. Shehu, "Taraftarımız bizi desteklesin. Hedefimiz olan Süper Lig'e çıkma zorunluluğumuzu biliyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2020 19:21
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2020 19:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Shehu: Hep birlikte yapacağız!

Yeşil Beyazlıların Youtube kanalına konuk olan ve soruları yanıtlayan Nijeryalı orta saha oyuncusu Abdullahi Shehu, koroanvirüsün herkes için zor bir süreç olduğunu söyledi. Sporcular için 2 ay boyunca hiçbir şey yapmadan durmanın da kolay olmadığını ifade eden Shehu, "Bu zorlukları takım halinde atlatmaya çalışıyoruz. Önümüzdeki meydan okumalara yine takım halinde hazırlanıyoruz" şeklinde konuştu.

HERKES ELİNDEN GELENİN EN İYİSİ VERMEYE ÇALIŞIYOR

Antrenmanlarda takım arkadaşlarının hazır ve istekli olduğunu gördüğünü söyleyen Nijeryalı yıldız, "Hocalar da memnundur, idman öncesinde salonda çalışıyor. Artık 2 idman gerçekleştiriyoruz. Çok kısa bir süre geçmesine rağmen görünen o ki herkes elinden gelenin en iyisini vermeye çalışıyor" dedi.

DESTEKLEME DEVAM ETSİNLER

Yeşil Beyazlı taraftarlara mesaj gönderen Shehu, "Takımı desteklemeye devam etsinler. Biz hedefimizi biliyoruz. Oyuncular olarak buradayız. Bu hedef doğrultusunda da hep beraber çalışıyoruz. Bu konuyla ilgili bir mazeretimiz de yok. Bursaspor'un Süper Lig'e geri dönmek zorunda olduğunu biliyoruz. Onlar da bizi desteklesin, eğer bunu başaracaksak hep birlikte yapacağız" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.