Hava Durumu

Shehu: Yola kayıpsız devam edeceğiz

Bursaspor'un tecrübeli oyuncusu Abdullahi Shehu, "Göztepe maçının öneminin farkındayız. Zor bir maç olacak ama biz kazanıp yolumuza devam edeceğimizi düşünüyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2019 08:13
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2019 08:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Shehu: Yola kayıpsız devam edeceğiz

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda Antalyaspor'u 1-0 mağlup eden Bursaspor'da keyifler yerinde. Yeşil Beyazlıların 25 yaşındaki futbolcusu Abdullahi Shehu hem kazanılan Antalyaspor maçını hem de bu hafta oynanacak Göztepe mücadelesini Bursa Hakimiyet'e değerlendirdi. Shehu, "3 puandan dolayı mutluyuz. Antalyaspor karşısında bizim için en önemli şey galip gelmekti. Bu galibiyeti aldığımız için çok mutluyuz. Bu 3 puanının üzerinde çok durmamamız gerekiyor çünkü kalan 2 maçımız da çok önemli. Bursa'ya dönüp sıkı bir şekilde bu maçlar için çalışmamız ve önümüzdeki 2 maçı da kazanmamız gerekiyor" şeklinde konuştu.

Önceki gün sahasında oynadığı maçta Sivasspor ile 3-3 berabere kalan ve bu pazar günü Bursaspor'un konuğu olacak Göztepe'yi de değerlendiren Abdullahi Shehu, "Göztepe maçının öneminin farkındayız. Onlar da kümede kalmak için mücadele ediyorlar. Önceki gün oynadıkları maçta puan kaybı yaşadılar. Bu kayıp bizim için çok az da olsa avantaj sağlıyor. Ancak onlar da kümede kalmak için çok çalışıyor. 10 kişi kalmalarına rağmen oyunu bırakmıyorlar. Zor bi maç olacak ama biz kazanıp yolumuza devam edeceğimizi düşünüyorum. Çünkü bu maç hem kulüp için hem taraftarlar için hem de bizim için çok önemli" dedi.

ÇOK MUTLU!

Sezonun ilk yarısında sağlık problemleri yaşayan ve son haftalarda takıma dönen Shehu, bu problemleri için ise, "Şu anda çok mutluyum takımıma yardım edebildiğim için. Bu sezon gerçekten benim için çok zor oldu. Hem sağlık problemlerim hem de sakatlıklar nedeniyle takımdan uzun süre ayrı kaldım. Ancak artık geri döndüm. Tekrar takımda yer bulduğum ve Bursa-spor'a yardımcı olduğum için çok mutluyum" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.