Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sibel Tüzün'ü ölümle tehdit etti

Türkiye'de artan kadın cinayetlerine her gün yenileri eklenirken, son dönemde üst üste "ünlü" isimlere yönelik eski eşlerden ölüm tehditleri geldiği haberleri ortaya çıkıyor. Eski eşi Ender Balcı'nın ölüm ve şantaj mesajları sonrası mahkemeye başvuran ünlü şarkıcı Sibel Tüzün, uzaklaştırma kararı aldırdı. Tüzün'ün ihbarı sonrası Balcı'nın sekiz yıla kadar hapsi istendi

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2017 08:33
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2017 08:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sibel Tüzün'ü ölümle tehdit etti

Dört yıl aşk yaşadığı Ender Balcı ile altı ay süren evliliğini geçtiğimiz Ocak ayında bitiren Sibel Tüzün, Balcı'nın kendisine şantaj yaptığını ve ölümle tehdit ettiğini ileri sürerek uzaklaştırma kararı aldırdı. İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvuran Tüzün'ün talebi sonrası Balcı'nın; Tüzün'ün 100 metre yakınına yaklaşmamasına, şarkıcıya karşı şiddet, tehdit, hakaret, küçük düşürücü davranışlarda bulunmamasına ve iletişim araçlarıyla rahatsız etmemesine karar verildi. Tüzün, eski eşinin hakkında konulan yasaklara uymayarak kendisine mesaj atmaya devam ettiği gerekçesiyle savcılığa başvurdu.

ŞANTAJ DOLU MESAJLAR

Tüzün'ün şikayeti sonrası İstanbul Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu tarafından soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında Tüzün'ün ifadesine başvuruldu. Ünlü şarkıcı ifadesinde, eski eşinin kendisine ölüm ve şantaj mesajları atarak huzurunu bozduğunu ileri sürdü. Mesaj çıktılarını delil olarak savcılığa sunan ünlü şarkıcı, şöyle konuştu: "Eski eşimin tavırları boşandıktan sonra değişti. Bana attığı mesajlarda çocuğumu göstermemekle ve beni öldürmekle tehdit ediyor. Attığı mesajların hepsinde küfür ve hakaret var. Huzurum kalmadı." Ender Balcı ise avukatıyla ifade vermek istediğini ancak avukatının tatilde olduğunu beyan ederek ifadeden kaçındı. Savcılık yürüttüğü soruşturma sonunda; Balcı hakkında 'tehdit, hakaret, şantaj ve huzur bozma' suçundan iddianame düzenledi. Sekiz yıla kadar hapsi istenen Ender Balcı, ilerleyen günlerde Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.