Hava Durumu

Sıcak saatler! Bahçeli Tunceli'de konuşuyor

MHP lideri Devlet Bahçeli, Tunceli'yi ziyaret ediyor. Bahçeli saat 10:50 itibariyle valilik binasına geldi. Ziyarete tepki gösteren vatandaşlar şehir merkezinde toplanmaya başladı, esnaf kepenek kapattı.

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2014 11:14
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2014 11:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sıcak saatler! Bahçeli Tunceli'de konuşuyor
Bahçeli Tunceli'de konuşuyor. İşte Bahçeli'nin konuşmasından satır başları:

Bugün buraya kardeşlik hissiyatını pekiştirmeye geldik. Bugün buraya Tuncelili kardeşlerimle hasret gidermeye geldim. Aramıza örülen nifak duvarlarını yıkmak için Tunceli’deyim. İcazet altında Başbakanlık yapan Davutoğlu şahsıma meydan okumuştu. Cesaretimi sınamıştı. Başbakan öylesine çıldırmıştı ki buyrun gidin bu söylediklerinizi Tunceli’de de söyleyin cesaretiniz varsa diyerek dengesini tümüyle kaybetmişti. İşte Tunceli’deyim. Türk milletinin güzide evlatları ile bir aradayım. Devlet devletiyle milletiyle Tunceli’dedir.Biz Türkiye’nin her yerinde birlik ve beraberlik mesajı veriyoruz. Sayın Davutoğlu bilmiyorsa, öğrenmediyse buradan hatırlatıyorum: MHP’de mangal gibi yürek, demir dağları eritecek kadar devasa bir cesaret vardır. Ne inşamızdan cayarız ne vatanımızdan vazgeçeriz

Cumhuriyet caddesinde toplanan kalabalıktan bazı gruplar Şehit Nahit Bulut Polis Karakoluna doğru maytap atarak Devlet Bahçeli’nin gelişini protesto etti. Bahçeli’nin gelişine tepki olarak ildeki tüm işyerleri de kepenk kapattı. Polis’in yoğun güvenlik önlemleri aldığı Tunceli’de bazı öğrenciler de dersleri boykot ederek Bahçe’linin gelişine tepki gösterdi.

 Elazığ’dan kara yoluyla Tunceli’ye geçmesi beklenene MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ilk olarak Tunceli Valiliğini ziyaret edecek. Devlet Bahçeli’nin daha sonra esnaf ziyareti, Cuma namazı ve cemevi ziyaret programı olduğu öğrenildi.

Devlet Bahçeli’nin gelişi öncesi şehir merkezine giriş ve çıkışlarda güvenlik önlemleri arttırıldı. Ayrıcı çevre illerden çok sayıda polisin getirildiği de öğrenildi. Tunceli şehir merkezinde toplanan kalabalığın bekleyişi sürüyor.MHP Lideri saat 10:50 itibariyle Tunceli Valiliği'ne geldi. Kalabalık tarafından karşılanan ve valilik binasına giriş yapan Bahçeli'ye tepki gösterenler de oldu.

 

Ayrıntılar geliyor...
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.