Hava Durumu

Siftah zamanı

Bu sezonda ilk galibiyetini almak isteyen Yeşil Beyazlılar, Süper Lig'in 5. haftasında bugün saat 20.00'de Çaykur Rizespor'a konuk olacak. Beinsport-2'den canlı olarak yayınlanacak maçta hakem Suat Arslanboğa düdük çalacak.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2018 08:20
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2018 08:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Siftah zamanı

HEDEF İLK 3 PUANI ALMAK

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Bursaspor, bugün Çaykur Rizespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Çaykur Didi Stadyumu'nda oynanacak ve Beinsport-2'den canlı olarak yayınlanacak olan mücadele saat 20.00'de başlayacak. Zorlu karşılaşmayı Eskişehir bölgesi Süper Lig hakemlerinden Suat Arslanboğa yönetecek. Arslanboğa'nın yardımcılıklarını Alpaslan Dedeş ve Candaş Elbil yapacak olurken maçta dördüncü hakem olarak ise Abdulkadir Bitigen görev alacak. Bu sezon ilk 4 maçta 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Yeşil Beyazlılar, rakibini deplasmanda yenerek ilk 3 puanını kazanmak istiyor.

DEPLASMANDA ZORLANIYOR

İki ekip Süper Lig tarihinde bugüne kadar 30 kez karşılaştı. Bu mücadelelerde 14'ünü Bursaspor, 12'sini ise Çaykur Rizespor kazanırken 4 mücadele de beraberlikle sonuçlandı. Rize'deki 15 lig maçında ise Karadeniz temsilcisi 11 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. Bursaspor yalnızca 3 maçta kazanan taraf olurken, 1 kez de taraflar puanları paylaştı. İki takım da ligde henüz galibiyete ulaşamadı. Bursaspor, geride kalan haftalarda 1 mağlubiyet ve 3 beraberlik alırken, Çaykur Rizespor ise ikişer beraberlik ve mağlubiyetle sahadan ayrıldı. Timsah ayrıca deplasmanda oynadığı son 12 maçta sadece 1 kez kazanabildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.