Hava Durumu

Sigara kavgası kanlı bitti

İstanbul Sancaktepe'de sigara kalmadığını söylenmesi üzerine kızarak ayrıldığı markete, iki arkadaşıyla dönen müşterinin başlattığı sopalı, sandalyeli kavga kanlı bitti.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2019 15:39
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2019 15:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sigara kavgası kanlı bitti

Olay saat 12.00 sıralarında Sancaktepe Abdurrahmangazi Mahallesi Alparslan Caddesi üzerinde bulunan bir markette meydana geldi. İddiaya göre markete gelen Barış K., market sahibi Binali Işık'tan sigara almak istedi. İstediği sigaranın kalmadığını öğrenen müşteri markette küfretmeye başlayınca market sahipleri Binali Işık ve Adem Işık, Barış K.'nın dışarı çıkmasını söyledi.

Market sahipleriyle tartışmaya başlayan Barış K. marketten dışarı çıktıktan kısa süre sonra yakınları Harun K. ve Bayram K. ile birlikte markete ellerine aldıkları sopa ve sandalyelerle geri döndü. Market sahipleri ve müşteriler arasında sandalye ve sopalı kavga başladı. Çıkan kavgada Binali ve Adem Işık, bıçaklanarak yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yaralılar olay yerine gelen ambulansla Sancaktepe İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Harun K., Barış K. Ve Bayram K. gözaltına alındı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.