Hava Durumu

Sıla Gençoğlu ve Hazer Amani'nin yeni fotoğrafı çıktı!

Baş başa yemek yedikten sonra arabada sarmaş dolaş görüntülenen Sıla Gençoğlu ve Hazer Amani'nin lokantada çekilen fotoğrafları ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2019 14:56
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2019 14:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sıla Gençoğlu ve Hazer Amani'nin yeni fotoğrafı çıktı!

Ahmet Kural'dan şiddet gördüğü gerekçesiyle şikayetçi olan Sıla Gençoğlu, dün akşam ünlü şef Hazer Amani ile özel aracında sarmaş dolaş uyurken görüntülendi. Ünlü ikilinin arabadaki görüntülerinden sonra şimdi de lokantada yemek yediğini anların görüntüsü ortaya çıktı.

ARABADA SARMAŞ DOLAŞ GÖRÜNTÜLENDİLER

Sözcü'nün haberine göre, Geride bıraktığımız akşam Beşiktaş'ta trafikte seyir halinde görüntülenen aracın içerisinde Ahmet Kural'la yaşadığı şiddet olaylarıyla gündemde olan şarkıcı Sıla ve ünlü şef Hazer Amani vardı. İlk görüntülendiklerinde adeta yarı baygın bir şekilde görülen ikili kısa bir süre sonra içinde bulundukları aracın şoförü tarafından uyarıldı.

BAŞ BAŞA YEMEK YEDİLER

Sıla ve Hazer Amani'nin magazin gündemine bomba gibi düşen görüntülerinin ardından ikilinin Sarıyer'deki bir et lokantasında baş başa yedikleri iş yemeğinin görüntüsü ortaya çıktı. Sıla'nın kameraya yansıyan görüntüsünde son derece samimi bir ortamda keyifli bir sohbet yaptığı görülüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.