Hava Durumu

Sıla'nın hayatı film oldu

Almanya'da yaşayan ve bir erkek dergisine verdiği çıplak pozlarla akıllarda kalan Sıla Şahin, bir dizide kendi hayatını oynuyor.

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2017 13:32
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2017 13:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sıla'nın hayatı film oldu

Almanya 'da uzun yıllar RTL'de yayımlanan 'GZSZ' dizisindeki başarılı oyunuyla tanınan Sıla Şahin, şimdi de ZDF için kamera karşısına geçti. Şahin, 'Off screen' adlı dizide kendi hayatını oynuyor. 32 yaşındaki güzel oyuncu "Komik ve abartılı bir dizi olacak. Dizide sanatçıların hayatlarının öyle bilindiğinin aksine sadece göz alıcı olmadığını göstermek istiyoruz. Bazıları bizim sabahları şampanya içtiğimizi ve öğlenleyin de havyar yediğimizi düşünüyor. Dizide hayatımızın böyle olmadığını görecekler" dedi.

Sıla Şahin, dizinin konusunun kendisinin önerisi üzerine belirlendiğini de söyledi. Sıla Şahin dizide Sıla'yı canlandırıyor. Seksi oyuncuya Ralf Richter, Niklas Löffler ve Charles Rettinghaus eşlik ediyor. Dizinin ilk 18 bölümü çekildi. İlk bölümü 21 Aralık'ta saat 16.00'da internetten yayımlanacak. Üç bölüm yayınlandıktan sonra 29 Mart'tan itibaren de her hafta perşembe günleri yine saat 16.00'da sevenleriyle buluşacak. Dizi çekimlerinin ilk etabını tamamlayan Sıla, Hannover'de kalecilik yapan eşinin yanına gitti. İkili Bundesliga'ya verilen aradan yararlanarak bugün günü tatile çıkıyor.

Berlin doğumlu Sıla 2009 yılından 2014 yılına kadar RTL'de hafta içi her gün yayınlanan GZSZ dizinde oynadı. En seksi oyuncu da seçilen Sıla, Playboy'a çıplak pozlar verdi. Sıla, iki yıl boyunca futbolcu İlkay Gündoğan ile birlikte oldu. Daha sonra kaleci Samuel Radlinger ile evlendi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.