Hava Durumu

Silahlı aile kavgasında yaralanan İrem bebek öldü

İzmit'teki Tavşantepe Mahallesi'nde, daha önce birbirlerine dünür olan iki aile arasında geçen hafta çıkan ve Mehmet Yener'in de öldüğü silahlı kavgada yaralanan 2 yaşındaki İrem Su Ayar da tedavi gördüğü hastanede öldü.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2013 14:27
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2013 14:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Silahlı aile kavgasında yaralanan İrem bebek öldü

Olay, Tavşantepe Mahallesi'nde geçen hafta meydana geldi. 65 yaşındaki Mehmet Yener, 2 yıl önce oğlu 35 yaşındaki Sunay Yener'i komşuları olan Osman Öztürk'ün kızı ile evlendirdi. Evlilik uzun sürmeyince çift boşandı. Boşanma nedeniyle Osman Öztürk'ün Yener ailesi ile arası açıldı. İki aile çeşitli tarihlerde kavga etti. Dünürlerine kızan Osman Öztürk, oğlu Sedat Öztürk ile birlikte saat 20.30 sıralarında, eski dünürü Mehmet Yener'in yanı sıra Sunay Yener ile Metin Korkmaz, Ayşe Korkmaz ve 2 yaşındaki torunları İrem Su Ayer'in, 41 KS 084 plakalı otomobille evin önüne geldiklerini gördü.

Osman Öztürk ve oğlu Sedat Öztürk üzerlerinde taşıdıkları ruhsatsız tabancalarla 5 kişiye ateş açtı. Açılan ateşle Mehmet Yener, oğlu Sunay Yener ile akrabaları Metin Korkmaz, Ayşe Korkmaz ve torunları 2 yaşındaki İrem Su Ayer yaralandı. Durumu ağır olan Mehmet Yener Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde öldü. Başına kurşun isabet eden minik İrem Su Ayer, özel bir hastaneye kaldırıldı. Buradan Derince Devlet daha sonra Darıca Farabi Hastanesi'ne sevk edildi. İrem Su ayder dün gece kurtarılamadı.

Diğer 3 yaralının tedavisi devam ederken, olaydan sonra kaçan Osman Öztürk ve Sedat Öztürk olaydan sonra yakalanmıştı.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.