Hava Durumu

Silahlı çatışma...2 ölü 2 yaralı

Sultangazi'de iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan silahlı çatışmada 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2014 18:39
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2014 18:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Silahlı çatışma...2 ölü 2 yaralı

Çatişma, Gazi Mahallesi 1422 Sokak'ta meydana geldi. İki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Bu sırada silahlar ateşlendi. Çıkan çatışmada 33 yaşındaki Yoldaş Aydoğan ve 32 yaşındaki Gökmen Keskin hayatını kaybederken Erdal Başçı ve Ufuk Güleç ise yaralandı. Yaralılar Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Ölen Yoldaş Aydoğan’ın yasadışı DHKP-C örgütüyle ilgili poliste kaydının olduğu öğrenildi.

Sırtından vurularak yaralanan Erdal Başcı’nın 2 yıl kesilmiş hapis cezası, 4 ayrı suçtan aranması ve 20 ayrı suçtan sabıka kaydının bulunduğu, olayla ilgili bir kişinin de arandığı bildirildi. Yaralı Ufuk Güleç’in o sırada yoldan geçtiği ve kavgayı görünce ayırmak için araya girdiği ileri sürüldü.

Adli Tıp Kurumu’nda otopsi işlemleri biten Yoldaş Aydoğan’ın cenazesi Gazi Cemevi’ne getirildi. Cenaze geldiği sırada Aydoğan’ın yakınları gözyaşı döktü. Gökmen Keskin’in cenazesi ise Pir Sultan Abdal Cemevi’ne getirildi. Yoldaş Aydoğan memleketi Tokat Zile'de Gökmen Keskin ise Gazi Mezarlığı'nda toprağa verilicek.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.