Hava Durumu

Silahlı saldırıda ölü sayısı 3'e çıktı

Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde dün akşam park halindeki bir otomobilin kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından uzun namlulu silahla taranması sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı 3'e çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2013 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2013 12:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Silahlı saldırıda ölü sayısı 3'e çıktı

Edinilen bilgilere göre, Çermik ilçesi Haburman Köprüsü mevkiinde park halindeki 44 NE 750 plakalı araç kimliği belirsiz kişi veya kişilerce uzun namlulu silahlarla tarandı. Araç içerisinde bulunan Nevzat Karakaya (23) ve Deniz Avcı (23) olay yerinde hayatını kaybederken, durumu ağır olan Mehmet Yıldız ise kaldırıldığı Çermik Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralı yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, ölen üç kişinin de cenazeleri otopsi yapılmak üzere Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'na getirildi.

Silahlı saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişileri yakalamak için polis geniş çaplı soruşturma yürütürken, kurşunların hedef alındığı araçta ise çok sayıda mermi izine rastlandı. 3 kişinin saldırıya uğrayarak hayatını kaybettiği araç yapılan incelemelerin ardından gece geç saatlerde çekici ile olay yerinden kaldırılarak Ergani ilçesine götürüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.