Hava Durumu

Şili'den gereksiz çıkış

Sebastian Pinto'nun milli takıma seçilmesini eleştiren Şilili analist Tarquino, Türk futbolu, Bursaspor ve tecrübeli forvet ile ilgili tepki toplayacak açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2012 09:24
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2012 09:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şili'den gereksiz çıkış
 Ara transferde Bursaspor'un kadrosuna katılan ve attığı gollerle takımın çıkışa geçmesinin en büyük mimarlarından Sebastian Pinto'ya ağır eleştiri ülkesinden geldi. Dış kaynaklı bir internet sitesinde futbol üzerine analiz yapan Lucio Tarquino, Pinto'nun Şili Milli Takımı'na çağırılmasını sert bir şekilde eleştirdi. Türk basınını, Türkiye liglerini ve Bursaspor'u hafife alan yazısında Tarquino seviye sınırlarını zorlayarak "Kimse Türk futbolunu takip etmiyor mu? Basına sormak lazım, neden Pinto'yu öyle olmadığı halde Messi'yi bile geçen, İspanyol liginin en iyi golcüsüymüş gibi şişirdiler. Pinto'nun tek iyi özelliği kulübünün önemli bir figürü olması. Önemsiz bir ülkenin önemsiz bir kulübü" cümlelerini kullandı.

SADECE ALTERNATİF OLUR

Sebastian Pinto'nun Şili Milli Takımı'nda fazla başarılı olamayacağını iddia eden Lucio Tarquino, onun sadece bir alternatif oyuncu şeklinde kadroda yer alacağını iddia etti. Tarquino, "Pinto'nun Suazo'nun alternatifi olarak birkaç dakika oyunda kalma şansı oldukça yüksek. En azından şimdilik Şili halkı ona güveniyor ve oyunda yer almasını istiyor, nedenini ben de bilmiyorum. Bu durumda artık şöyle mi düşünmemiz gerekiyor; Şili’nin milli takıma davet edilecek futbolcusu kalmadı çünkü en iyi oyuncuları geceleri çıkmayı ve içmeyi seviyorlar. Ve böyle şeyler bay Borghi'nin hoşuna gitmiyor" cümleleriyle tepki topladı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.