Hava Durumu

Silikon mağduru 18. ameliyatını olacak

Adana'da inşaat silikonu ile dudak dolgusu yapılan ve Türkiye'nin gündemine oturan hemşire Merve Keleş'le aynı kaderi paylaşan Güllü Sel, 18'inci estetik ameliyatını olmak için Samsun'a geldi.

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2017 18:44
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2017 18:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Silikon mağduru 18. ameliyatını olacak

Adana'da sigortacılık işiyle uğraşan Güllü Sel, yaklaşık 6 ay önce kendisini doktor olarak tanıtan sahte estetikçi Soner G.'ye dudaklarına silikon yaptırdı. Ancak daha sonra Soner G.'nin yine dudaklarına silikon yaptığı hemşire Merve Keleş'in rahatsızlanması ve dudaklarının aşırı derecede şişmesiyle Soner G.'nin doktor olmadığı, aslında kuaför olduğu ortaya çıkınca, Gülle Sel de diğer mağdurlar gibi şikayetçi oldu. İlk başlarda Sel'in dudaklarında herhangi bir problem yoktu ancak gün geçtikçe Sel'in dudaklarında misket büyüklüğünde sertlikler oluşmaya başladı. Sel'in alt dudağında iki üst dudağında ise iki olmak üzere dört tane misket büyüklüğünde sert bir cisim oluştu. Sel, bu durumdan kurtulmak için doktorlara gitti ancak hiçbir doktor ameliyata yanaşmadı. Araştırma sonucunda İstanbul'da bir doktora gidip tedavi olan Sel'in dudaklarına enjekte edilen maddenin inşaat silikonu olduğu anlaşıldı.

"HEPSİ DE İHTİYAÇ OLDUĞU İÇİN YAPILMIŞ AMELİYATLAR"

FBM Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş, "Güllü hanımı tam bir estetik fenomeni. Türkiye'de estetik denildiğinde akla gelen isimleri unutturacak bir fenomen. 33 yaşında olmasına rağmen 17 estetik operasyon geçirmiş. Burada ise 18'incisini yapacağız. Güllü hanımla Zahide hanımın programında tanıştık. Muayenesini canlı yayında yaptırdı. Kollarındaki sarkıklığın düzeltilmesini istedi. Ben de kendisini muayene ederek kendisini haklı gördüm. Önceki ameliyatlarını da gözden geçirdim. Hepsi de ihtiyaç olduğu için yapılmış ameliyatlar. Güllü hanım kendisine önem veren, özgüveni yüksek bir insan. Samsun, dünyada estetik konusunda tanınan bilinen şehirlerden biri haline geldi. Dünyanın ve Türkiye'nin her yerinden bize hastalar başvuruyor. Samsun sağlık ve estetik şehri oldu aynı zamanda. Estetik fenomeni Güllü de estetik kenti Samsun'da operasyonlarını yaptıracak. İnsanların en çok aldatıldı konulardan biri de estetik konusu. Çünkü her kadın daha güzel olmak ister. Kötü niyetli kendisini doktor olarak tanıtan kişiler insanların bedenine yabancı madde enjekte ediyorlar. İnsanlar bu konuda çok dikkatli olması gerekiyor. İnsanlar araştırarak estetik operasyonları mutlaka estetik plastik cerrahlara yaptırsınlar" dedi.

"SADECE BURUN AMELİYATI OLMADIM"

İlk estetik ameliyatını 27 yaşında yaptırdığını belirten Güllü Sel, "İlk operasyonum karın gerdirme ve göğüs dikleştirme olarak yaptırdım. Bacaklarıma gerdirme yaptırdım. Liposuction (yağ aldırma) ve popo kaldırma estetikleri oldum. Kollarıma da liposuction yaptırdım. Kollarımda sarkma oldu. Sadece burun ameliyatı olmadım. Bence hiçbir kadın ideal kilosuna gelemeden estetik ameliyatı olmamalı. Benim hatam bu oldu. O yüzden çok fazla estetik oldum. İdeal kilomda olsaydım belki yarısı kadar ameliyat olacaktım. Ben sporla elde edemediğim görüntü için estetik ameliyata başvuruyorum. Kaslı bir vücut istemiyorum. Sadece vücudumuzun sıkılaşmasını istiyorum" diye konuştu.

"19'UNCU AMELİYAT AKLIMDA"

Adana'da Merve Keleş'le aynı kişiye dudak dolgusu yaptırdıklarını belirten Sel, "Merve ile bu olaydan sonra tanıştık. Bir anda mağdur olduk. Sonra dolgularımızın inşaat silikonu olduğu ortaya çıktı. Bize bu dolguyu yapan kişinin aslında 8 yıldır bu işi yaptığını, çok insanı bizim gibi mağdur ettiğini öğrendik. Suç duyurusunda bulunduk. Şimdiye kadar 17 ameliyat oldum. 19'uncu ameliyatım aklımda. 5-6 yıl içerisinde oldum bu kadar ameliyatı. Aşağı yukarı bu ameliyatlara 100 bin TL harcadım. Artık kendimi Hayati beye emanet ediyorum" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.