Hava Durumu

Silivri'den nasıl çıkacağımızı iyi biliyoruz

“Silivri’den ne zaman çıkacağımızı bilmiyoruz ama nasıl çıkacağımızı çok iyi biliyoruz”

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2013 11:17
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2013 11:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Silivri'den nasıl çıkacağımızı iyi biliyoruz

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu’nun 5. yıldönümü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay’a plaket verildi. Plaketi Balbay adına kardeşi Suat Balbay alırken, Mustafa Balbay’ın törene gönderdiği mesajını okundu. Balbay mesajında, “Silivri’den ne zaman çıkacağımızı bilmiyoruz ama nasıl çıkacağımızı çok iyi biliyoruz” ifadesini kullandı.

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu’nun 5. yıldönümü Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Burada yapılan etkinliğe, CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık ve bazı CHP’li siyasetçiler ile sendika temsilcileri katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu Genel Başkanı İsmail Tutoğlu, AK Parti iktidarı döneminde sendikal faaliyetler ve emekçilere yönelik saldırıların arttığını vurgulayarak, herkesi emek mücadelesinde birlikte hareket etmeye davet etti. Tutoğlu’nun emek ve sendikal örgütlenme yoğunluklu konuşmasının ardından plaket törenine geçildi. Yapılan plaket töreninde CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay ve Konfederasyon Kurucu Genel Başkanı Yüksel Adıbelli’ye plaket verildi.

Tutuklu bulunan Mustafa Balbay’ın adına plaketi kardeşi Suat Balbay alırken, abisinin Silivri Cezaevi'nden gönderdiği kısa mesajı da okudu. Mustafa Balbay gönderdiği mesajında, “Silivri’den ne zaman çıkacağımızı bilmiyoruz ama nasıl çıkacağımızı çok iyi biliyoruz” ifadesini kullandı. Ardından CHP’li Keskin tarafından Yüksel Adıbelli’ye plaketi takdim edildi. Plaket törenin ardından Türk Halk Müziği sanatçısı Faruk Demir, katılımcılara müzik dinletisi sunuldu. Demir’in dinletisinin akabinde kutlamalar son buldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.