Hava Durumu

Şımarmadan yola devam

Mersin deplasmanında önemli bir galibiyet aldıklarını belirten tecrübeli çalıştırıcı; “Bu her şeyin bittiği anlamına gelmez. Camia ve şehir olarak son derece bilinçli olmamız gerekiyor” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2013 09:20
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2013 09:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şımarmadan yola devam

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman “Şımarmadan, ayağımızı yere basarak Antalyaspor maçına hazırlanacağız” dedi. 500'üncü galibiyetini aldıklarını için mutlu olduklarını ifade eden tecrübeli teknik adam, “Gerçekten anlamlı bir galibiyet. Futbol maçtan önce düşünüldüğü gibi olmuyor. Mücadele gücü son derece yüksek bir takıma karşı oynadık. Beşiktaş ve Galatasaray maçında üstün performans gösteren bir Mersin İdmanyurdu vardı” dedi.

HER ŞEY BİTMEDİ

Maça favori olarak başladıklarını ancak Mersin İdmanyurdu’nun da Beşiktaş ve Galatasaray’a karşı çok iyi mücadele ettiğini söyleyen Karaman, “Tamamen bir stratejik maç oynadık. Maçı 90 dakikaya yayıp golü atarak önemli bir 3 puan aldık. Bu her şeyin bittiği anlamına gelmez. Bizim camia olarak, şehir olarak son derece bilinçli olmamız lazım. Fikstür avantajlı değil. Şımarmadan, ayağımızı yere basarak Antalyaspor maçına hazırlanacağız” diye konuştu.

STRATEJİ MAÇIMIZDI

Mersin karşılaşması için; “Strateji maçımızdı” yorumunda bulunan Hikmet Karaman; “Her maç süper olacak diye durum yok. Sahada o sıcağın altında mücadele vermek kolay değil. Dışarıdan bakıldığı zaman geçen haftanın üstüne çıkalım diyorsunuz. Ama bu strateji maçıdır. Disiplinsiz oynasaydık ummadığımız cezayı alırdık. Biraz toleranslı olmalıyız” ifadesini kullandı. Takım olarak bir bütün olduklarını sözlerine ekleyen Karaman, Murat’ın oyuna girdikten sonra 3 atakta topu keserek katkı sağladığını ve takımdaki her futbolcuya ihtiyaçları olduğunu belirtti.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.