Hava Durumu

Şimdi birliktelik zamanı

Orhangazi Belediyespor Başkanı Selahattin Çelik, "2 final maçımız var. Bu maçlardan 6 puan çıkaracağız. Kümede kalacağımıza inanıyorum. Namık hoca takıma pozitif etki yaptı. Bursa bizim yanımızda olsun. Herkesten destek bekliyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2018 08:07
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2018 08:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şimdi birliktelik zamanı

HABER I Samet ZİNCİROĞULLARI I

"TAKIMA SAHİP ÇIKALIM"

Ligde son 2 haftaya girilirken 30 puanda 17.sırada bulunan TFF 3.Lig 1. Grup ekiplerinden Orhangazi Belediyespor'da Başkan Selahattin Çelik, Bursa Hakimiyet Gazetesi aracılığıyla tüm Bursa'ya mesaj verdi, destek istedi. Ligde son 4 maçta 3 galibiyet aldıklarını ve herkesin düştü gözüyle baktığı takımı tekrar umutlandırdıklarını söyleyen Başkan Çelik, "Ben tüm teknik ekibime ve oyuncularıma inanıyorum. 4-0 kazandığımız Erbaaspor maçında gerçek kalitelerini gösterdiler. Aynı başarıyı son 2 maçımızda da sergileyeceğiz ve 6 puan alarak ligde kalacağız. Orhangazi Bursa için önemli bir değer. Bu değere herkesin sahip çıkması gerekiyor. Ligdeki kaliteli kadrolardan birine sahibiz. Şimdi herkesin birlik olma zamanı. Taraftarımızdan da aynı desteği görmek istiyoruz " şeklinde konuştu.

"KÜME DÜŞMEYECEĞİZ"

Takımın teknik direktörü Namık Altunsoy'u tam çalışmak istediği ve kendi tarzında bir teknik direktör olarak tanımlayan Selahattin Çelik, "Keşke Namık hoca daha önce takımın başına gelseydi. Takıma çok pozitif bir etki yaptı ki bunu da sonuçlara bakarak görebiliyoruz. Biz gelmeden önce Orhangazi Belediyespor çok kötü yönetilmiş. Biz de elimizden geldiği kadar toparlamaya çalışıyoruz. İnşallah bu sene kümede kalırsak önümüzdeki sezon tüm Türkiye'ye çok farklı bir Orhangazi izleteceğiz. Sezon başından beri farklı stadyumlarda oynamak bizi çok olumsuz etkiledi. Stadyumumuzun yenilenmesiyle birlikte iç sahada galibiyetler gelmeye başladı. Şu anda tüm camia ve ilçe olarak ligde oynayacağımız son 2 maç olan Halide Edip Adıvarspor ve Bayburt Özel İdare karşılaşmalarına kilitlendik. Tekrar söylüyorum bu takım kümede kalacak" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.