Hava Durumu

Şimdi tam zamanı!

Bursaspor'da kongre tarihi belli o yüzden aday olacaklar hemen açıklama yaparak seçilecek gibi çalışmaya başlamalı. İyi projeleri olanlar için efsane başkan olmak istiyorlarsa şimdi tam zamanı.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2019 08:22
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2019 08:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şimdi tam zamanı!

HABER I Tolga ÖZTAŞ

2018-2019 sezonu bizim için maalesef çok kötü bitti. Bursaspor 15 yıl içinde tarihindeki 2. küme düşme acısını yaşadı. İlk olarak sezonun genel değerlendirmesini yapacak olursak çok geriye gitmeye de gerek yok aslında. Devre arasında herkes kadrosunu güçlendirirken biz maalesef transfer yapmadık ve aşırı özgüvenle Süper Lig'deki sonumuzu başlattık. 2-0'dan verilen Galatasaray maçı, küme düşen Akhisarspor'u ve direkt rakibimiz Göztepe'yi kendi evimizde yenemedik. Hatta gol dahi atamadık. Küme düşmeyi hak etmedik desek kendimizi kandırmış oluruz. Bu başarısızlıkta Mesut Bakkal tercihini de es geçmeyelim. 'Ben bu takımı ligde bırakırım' diyen Samet Aybaba'yı göndererek oyuncu kadrosuna bakmadan sadece camia için gelmek isteyen ve kulübün değil de başkanın özel çekini kabul eden Bakkal'ı takımın başına getirmek de 1. Lig'e düşmemizi direkt etkileyen sebeplerin başında gelir.

ŞİMDİ NE YAPMALI

Kongre tarihi belli. Direkt açıklama yapan var mı adayım diye? Yok. Gizliden liste yapmaya çalışmayın. Zaman nabız yoklama zamanı değil. Bugün çıkın biz adayız, ekibimiz budur ve şu projelerle borcu yapılandırarak takımı kuracağız, yeniden Bursaspor'u hak ettiği yer olan Süper Lig'e taşıyacağız diye söyleyin. Efsane başkan olmak isteyenler, Bursaspor'u gerçekten sevenler artık tam zamanı. Her şeyi bırakıp bu takımı kurtarmak için çalışmanız gerekiyor. Ayrıca takımı 3 senedir sportif olarak kötü yöneten ve küme düşüren Ali Ay'a bir şeyler düşüyor. Yeniden aday olma sakın başkan. O kadar para verdin eğer hain olarak anılmak istemiyorsan elini biraz daha cebine at senin dönemindeki oyuncuların alacaklarını tamamen kapat. Onun arkasına da tabii takımı küme düşürdüğü için de bizi iyice zora sokmaması için o parasını da hemen istememesi gerekiyor. Bu kulübü yeni başkana öyle teslim et.

MÜTEVAZI BİR ÖNERİ

Bu camianın bir şekilde birlik olacağını ve yeniden Süper Lig'e döneceğine yürekten inananlardanım. Hatta Ankaragücü 1-1 bitirir en kötü 2-1'den sonra bir gol daha atar yani son saniyeye kadar da ligde kalacağımıza yürekten inanıyordum. Olmadı. Şimdi öneriye gelelim. Bu takım Süper Lig'e çıktığı gün tüzük genel kurulda karar alınsın, 'Bursaspor eğer Süper Lig'den küme düşerse, o yönetimdeki başkan ve yöneticiler ömür boyu üyelikten men edilsin' diye. Sadece başkan olmanın değil artık yönetici olmanın da bir ağırlığı olsun...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.