Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sinan Engin: Derbi yarıda kalır

Beşiktaş ve Türk futbolunun önemli isimlerinden Sinan Engin, Ufuk Ağca ve Anıl Budak'ın hazırlayıp sunduğu 'Tahminim Pekmez' programında derbiyi değerlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2018 15:43
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2018 15:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sinan Engin: Derbi yarıda kalır

Süper Lig'de 6. haftanın merakla beklenen karşılaşması Fenerbahçe-Beşiktaş maçıyla ilgili görüşlerini paylaşan Sinan Engin, müsabakanın 4 ihtimalli olduğunu söyleyerek, '' Bu karşılaşma psikolojik açıdan çok önemli bir maç ve 4 ihtimalli maç. Dikkat ederseniz 3 ihtimalli değil 4 ihtimalli diyorum. Maçın yarıda kalma tehlikesi olduğunu düşünüyorum. Bana şu an maç tahmini yap deseniz net bir şey söylemem mümkün olmaz ama eğer 90 dakika tamamlanır Fenerbahçe'de sahadan mağlubiyetle ayrılırsa Cocu ile yolların ayrılacağını söyleyebilirim'' ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ta yaşanan Başkanlık seçimini de değerlendiren Engin, ''Beşiktaş'a bu seçim hayırlı olsun. Sayın Başkan Fikret Orman yeniden başkan seçildi ki ben Mayıs ayında da aday olması durumunda yeniden başkan seçileceğini düşünüyorum. Yönetim içerisinde yaptığı revizyonu da olumlu karşılıyorum. Çok tartışılan Serdal Adalı bu camia için çok çalışmış fedakar bir isimdir'' diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.