Hava Durumu

Sinan Gümüş'ten Galatasaray'a veda

Galatasaray ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından İtalya Ligi ekiplerinden Genoa ile anlaşan Sinan Gümüş, "Taraftarlarımızı hiçbir zaman unutmayacağım ve her zaman kalbimde saklayacağım. Galatasaray'a sonsuz başarılar dilerim." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2019 21:29
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2019 21:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sinan Gümüş'ten Galatasaray'a veda

Sinan Gümüş, sosyal medya hesabından teşekkür mesajı yayınladı. Golcü oyuncu, "Artık veda vakti geldi. Hep birlikte nice başarılar ve kupalar kutladık. Hayatımın bu dönemini hiçbir zaman unutmayacağım. Bu vesileyle, bana genç yaşımda güvenip beni bu kulübe getiren yöneticilere, hem insan hem de sporcu olarak gelişmemde katkıda bulunanlara, her an yanımda olup bana destek veren kulübün her bir bireyine teşekkür etmek istiyorum." ifadelerini kullandı.

"TARAFTARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM"

Genç yaşta Galatasaray'a geldiğini ve sarı-kırmızılı formayı her zaman büyük bir gururla taşıdığını vurgulayan 25 yaşındaki hücum oyuncusu, "8 kupa ve harika 5 yılın ardından artık yolum başka bir yerde devam edecek. Son olarak taraftarlarımıza sayısız güzel anılar ve hatıralar için çok teşekkür ederim. Sizi hiçbir zaman unutmayacağım ve her zaman kalbimde saklayacağım. Galatasaray'a sonsuz başarılar dilerim. Çok teşekkürler." şeklinde görüş belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.