Hava Durumu

Sinan Sağlam güven tazeledi

Bursa Veteriner Hekimler Odası (BVHO)'nın yapılan seçimlerinde odanın iki dönemdir başkanlığını yürüten Sinan Sağlam ile Faruk Balcı’nın listeleri yarıştı.

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2012 19:28
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2012 19:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sinan Sağlam güven tazeledi

Seçim sonucunda Sağlam’ın listesinden 3 kişi, Balcı’nın listesinden de 2 kişi yönetime girdi.

Bursa Akademik Odalar Birliği (BAOB) toplantı salonunda yapılan genel kurula, kayıtlı 54 üye katıldı. Yönetim ve Denetim Kurulu faaliyet raporlarının okunmasının ardından kürsüye çıkan adaylar yapacakları projelerini anlattı.

BVHO Başkanı Sinan Sağlam, yaptığı konuşmada, “Mesleğimizin öneminin kamuoyu tarafından anlaşılması ve kamu kurumları ile toplumun, meslektaşlarımıza gereken değeri vermesi için çok önemli çalışmalar yaptık. Ayrıca, odamızın giderlerini kısıp gelirlerini artırarak BAOB’daki yerimizi aldık. Daha yapacaklarımız var, bunlar için sizlerden yeniden destek istiyoruz.” diye konuştu. Diğer aday Faruk Balcı ise konuşmasında, meslektaşlarına daha iyi hizmet vermek için aday olduklarını söyledi. Balcı, “Mesleğimiz adına yapılması gereken çok önemli işler var. Gerek kamuda çalışan gerekse özel sektördeki meslektaşlarımızın haklarını korumak için sizlerden yetki istiyoruz.” dedi.

Genel Kurul’un ardından odanın seçimleri yine aynı yerde gerçekleştirildi. Seçime, odanın kayıtlı 800 üyesinden 341’i katıldı. Çarşaf liste usulü ile yapılan seçimlerde Sinan Sağlam’ın listesinden Sinan Sağlam, Harun Seçkin ve Aysel Gürel, Faruk Balcı’nın listesinden de Faruk Balcı ve Hüseyin Boltekin 2 yıl süreyle oda yönetimine seçildi. Yeni yönetim kurulunun bu hafta içinde toplanarak aralarında görev dağılım yapacağı belirtildi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.