Hava Durumu

Sinandede kupasına kavuştu

2. Amatör Küme'de fırtına gibi eserek zirveye çıkan Sinandede Ufukspor, geçtiğimiz akşam düzenlenen törende şampiyonluk kupasını BASKF Genel Sekreteri Kenan Uyarlık'ın elinden aldı.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2018 08:23
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2018 08:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sinandede kupasına kavuştu

MEŞALELER YAKILDI

Geçtiğimiz sezon 2. Amatör Küme 1. Grup'ta mücadele eden ve gösterdiği başarılı performansla 22 maçta 17 galibiyet 1 beraberlik alarak 1. Amatör Küme'ye yükselen Sinandede Ufukspor, şampiyonluk kupasına kavuştu. Geçtiğimiz gün Kırmızı Beyazlılar kendi tesislerinde düzenlenen törenle kupasını BASKF Genel Sekreteri Kenan Uyarlık'ın elinden aldı. Törene Sinandede Ufukspor oyuncuları tam kadro katılırken Kulüp Başkanı Serkan Efe ve yöneticilerin de yer aldığı etkinlikte taraftarlar da meşaleleriyle renkli görüntüler oluşturdu.

"HERKESİN EMEĞİ VAR"

Gerçekleştirilen kupa töreni hakkında açıklamalarda bulunan Sinandede Ufukspor Başkanı Serkan Efe, uzun yıllar sonra kulüplerine böyle bir şampiyonluk kazandırdıkları için çok sevinçli olduklarını söylerken kupalarını da BASKF Genel Sek-reteri Kenan Uyarlık'ın elinden almalarının da kendileri için önemli olduğunu söyledi. Başkan Efe, "Oyuncu arkadaşlarımız sezon boyunca çok başarılı bir performans gösterdiler ve şampiyonluğa ulaştılar. Bize de çok özel duygular yaşattılar. Önümüzdeki sezon Sinandede Ufukspor'a yakışan iyi oyunumuzu sergilemeye devam edeceğiz. Şampiyonlukta emeği geçen herkese teşekkürler" dedi."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.