Hava Durumu

Sinandede zirve aşkına

Amatör 2. Küme 1. Grup 14. hafta karşılaşmasında lider Sinandede Ufukspor, Maksemspor'u Mert ve Faruk'un attığı gollerle 2-0 yenerek gruptaki liderliğini devam ettirdi.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2018 08:00
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2018 08:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sinandede zirve aşkına

HABER I Samet ZİNCİROĞULLARI I

İLK YARIDA SESSİZ

Ligde aldığı başarılı sonuçlarla şampiyonluk mücadelesi veren ve adından söz ettiren Sinandede Ufukspor, dün galibiyetlerine bir yenisini daha ekledi. Amatör 2. Küme 14. hafta maçında Maksemspor'u 2-0 mağlup etmeyi başaran Kırmızı Beyazlılar, ligde son düzlüğe girilirken liderliği kimseye kaptırmadı. Atıcılar-1 Sahası'nda oynanan mücadelenin ilk yarısında her iki takım da girdiği pozisyonları değerlendiremedi ve soyunma odasına golsüz eşitlikle gidildi: 0-0.

ŞAMPİYONLUK İSTİYOR

Müsabakanın ikinci yarısına hızlı başlayan Sinandede ekibi 55. dakikada hızlı gelişen atakta Mert Dilekçi'nin ceza sahası içinden düzgün vuruşuyla 1-0 öne geçti. Bulduğu golden sonra ataklarını sıklaştıran Kırmızı Beyazlılar, dakikalar 80'i gösterdiğinde Faruk Şen'in müthiş röveşata golüyle farkı ikiye çıkardı: 2-0. Kalan dakikalarda başka pozisyon olmadı maç 2-0 sona erdi. Bu sonucun ardından Sinandede ekibi puanını 34 yaparken, Maksemspor 14 puanda kaldı.

MAÇIN FOTO ÖYKÜSÜ

ü

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.