Hava Durumu

Sinem Kobal'ın kardeşi görenleri şaşırttı! Hiç benzemiyorlar

Geçtiğimiz günlerde kızı Lalin'i dünyaya getiren ünlü oyuncu Sibel Kobal, kardeşi Kerem Kobal'ın doğum gününü yaptığı paylaşımla kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 27.02.2021 00:08
Haber Güncellenme Tarihi: 27.02.2021 00:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sinem Kobal'ın kardeşi görenleri şaşırttı! Hiç benzemiyorlar

Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Sinem Kobal, bugün kardeşi Kerem Kobal'ın doğum gününü yaptığı paylaşım ile kutladı. Kardeşine olan özlemini dile getiren Sibel Kobal, paylaşımına 'İyi ki doğdun kalbimin kıvırcığım, o kadar özledim ki...' notunu düştü.

Sinem Kobal'ın paylaşımına "Birbirlerine hiç benzemiyorlar, "Alakaları yok" yorumları yapıldı.

YAZ HAZIRLIĞINA BAŞLADILAR

Dört yıldır mutlu bir evlilik sürdüren Kenan İmirzalioğlu ve Sinem Kobal, yaz tatili için şimdiden hazırlıklara başladı.

Geçtiğimiz ekim ayında kızları Lalin'i kucaklarına alan Kenan İmirzalioğlu ile Sinem Kobal, her yazı Selimiye'de geçiriyordu. Ünlü çift bu kez bir değişiklik yaptı ve kontratı yenilemedi.

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre, Gelecek yazı Bodrum'da geçirmeyi planlayan çift, hazırlıklara şimdiden başladı. İmirzalioğlu, ailesinin rahat edebileceği bir ev arayışına girdi.

Marmaris'in Selimiye bölgesi, zor ulaşımı nedeniyle genellikle mahremiyetine önem veren ünlü isimler tarafından tercih ediliyor.

Ancak Sinem Kobal'ı ulaşım zorluğu endişelendirdiği için çift Selimiye yerine daha merkezi sayılan Bodrum'a geçmeyi tercih etmiş.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.