Hava Durumu

Sinemada akıllara durgunluk veren seks skandalı

Türkiye, geçtiğimiz hafta Sivas'ta 30 erkeğin toplu sekste yakalandığı haberini tartışırken, benzer bir haber de İstanbul'dan geldi. Bu kez 60 erkek uygunsuz şekilde basıldı

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2013 13:16
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2013 13:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sinemada akıllara durgunluk veren seks skandalı

İstanbul'un Beyoğlu ve Şişli ilçelerinde bulunan 2 ayrı sinemada seks içerikli filmlerin oynatıldığı ve sinemaya gidenlerin gay ilişki yaşadığı ihbarı üzerine Ahlak Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre, polis, ihbarların doğru olup olmadığını belirlemek için her iki sinemaya bilet alarak izleyici gibi girdi.

POLİSE GAY İLİŞKİ TEKLİFİ

Sinemaya giren sivil polislerin dışında operasyona katılacak olan ekipler de sinemaya yakın bir noktada mevzilendi. Seks filmi oynatılan 2 sinemada da film izleyen polis memurlarına yanaşan bazı kişilerin gay ilişki teklifinde bulunması üzerine operasyon için düğmeye basıldı.

IŞIKLAR AÇILINCA..

Dışarıdaki ekibin uyarılmasıyla harekete geçen polis, bir anda sinemaya girerek tüm ışıkların açılmasını, filmlerinse durdurulmasını istedi. İçerde izleyici gibi bulunan ve dışarıdan operasyonu gerçekleştiren ekipler ışıklar açıldığında birçok kişiyi uygunsuz biçimde yakaladı.

60 KİŞİ FUHUŞTAN GÖZALTINDA

2 ayrı sinemaya düzenlenen seks operasyonunda biri Meksikalı biri Alman uyruklu 60 kişi polis tarafından ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındı. Sinemada gay ilişki yaşadıkları tespit edilen 60 kişiye fuhuş yapmak suçundan polis tarafından işlem yapıldı.

Polis, gözaltına alınanların ve operasyon düzenlenen 2 sinemanın isimlerini açıklamadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.