Hava Durumu

Sio, Bursaspor'u Bakambu'ya sordu

Samet Aybaba'nın transferini ısrarla istediği Giovanni Sio, Yeşil Beyazlı Takım hakkında bilgi edinmeye başladı. Golcü futbolcu eski takım arkadaşı Cedric Bakambu'ya Bursaspor'u sordu.

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2018 09:06
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2018 09:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sio, Bursaspor'u Bakambu'ya sordu

TRANSFERİ BU HAFTA BİTEBİLİR

Bursaspor'un transferi için büyük mesai harcadığı Giovanni Sio hakkında Fransız medyası ilginç bir habere imza attı. Montpellier forması giyen tecrübeli golcünün Yeşil Beyazlı takıma transfer olma ihtimalinin bulunduğu iddia edilen haberde Giovanni Sio'nun da Bursaspor hakkında bilgi topladığı gündeme taşındı. Bursaspor'un bu transfer için Jires Kembo'yu kapsayan takas formülünü düşündüğü belirtilen haberde transferin birkaç gün içinde bitebileceği kaydedildi.

SOCHAUX'TA BİRLİKTE OYNADILAR

Çıkan haberlerde Giovanni Sio'nun Bursaspor hakkında bilgiyi ise 2012-13 sezonunun ikinci yarısında Sochaux'ta birlikte oynadığı Cedric Bakambu'dan aldığı belirtildi. Bursaspor'da kaldığı kısa süre içinde attığı gollerle yıldızı parlayan, önce İspanya'nın yolunu tutan, ardından da rekor ücretle Çin'e transfer olan Bakambu'nun eski takım arkadaşına Bursaspor'la ilgili bilgi verdiği belirtildi. Bakambu'nun Giovanni'ye yakından takip ettiği Bursaspor hakkında olumlu referans verdiği iddia edildi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.