Hava Durumu

Siparişini geç getiren garsonu bıçakladı

SAMSUN'da bir restorana giden 54 yaşındaki Alibey Ö., yemek siparişini geç getirdiğini öne sürdüğü garson 25 yaşındaki Kadir Ercan Üçgen'i karnından bıçakladı. Polise teslim olan şüpheli, "Yemek istedim. Benden sonra gelenlere siparişini getirdi, benimkini getirmedi. Bu nedenle tartıştık. Pişmanım" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2013 16:50
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2013 16:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Siparişini geç getiren garsonu bıçakladı

Olay dün Atakum İlçesi İncesu Yalı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Alibey Ö. bir lokantaya giderek garson Kadir Ercan Üçgen'e yemek siparişi verdi. Ancak yemek siparişi gecikti. Bu nedenle garsonla müşteri arasında tartışma çıktı. Tartışma lokantanın dışında kavgaya dönüşünce Alibey Ö. üzerindeki bıçakla Üçgen'i sol karın boşluğundan bıçaklayarak otomobille kaçtı.

'SONRA GELENLERİN SİPARİŞİNİ GETİRDİ'

Ambulansla Ondokuzmayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan yaralı tedavi altına alındı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Öte yandan polis olayla ilgili soruşturma yürüttüğü sırada şüpheli bıçakla birlikte polise giderek teslim oldu.

Poliste ifade veren Alibey Ö., "Lokantaya geldim ve garsona yemek siparişi verdim. Benden sonra gelenlere servislerini getirdi, ama benim siparişimi getirmeyince aramızda tartışma çıktı. Lokantanın dışında da kavga çıkınca kendimi korumak için bıçakladım. Pişmanım" dedi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü kaydedildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.