Hava Durumu

Sır perdesinde sona doğru

İzmir'in Aliağa ilçesinde bulunan kadın cesedinin kimliği, bacağındaki platinden yola çıkılarak tespit edilmeye çalışılıyor. Ekipler, kadının kimliğini belirlemek için sol dizindeki platinden yola çıktı. Platinin seri numarasından 132 kadına ulaşıldı. Ekipler 30 Kasım 2011 tarihinde İstanbul Haseki Hastanesinde ameliyat olan ve ulaşılamayan Gürcistan uyruklu Katiya Sadıkova olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2017 21:20
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2017 21:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sır perdesinde sona doğru

Cesedin kimliği bacağındaki platinden tespit edilecek - İzmir'de yol kenarında bulunan kadın cesedinin kimliği bacağındaki platinin seri numarasından saptanacak

Alınan bilgiye göre, 13 Ağustos'ta Şakran Mahallesi İncirlik mevkisinde Çanakkale-İzmir Karayolu kenarında bulunan kadın cesedinin kimliğini tespit etmek için çalışmalar devam ediyor.

132 KADINA ULAŞILDI

Cesedin baş ve vücudundaki darbeler nedeniyle tanınmayacak durumda olması nedeniyle ekipler, kadının kimliğini belirlemek için sol dizindeki platinden yola çıktı.

Platindeki seri numarası üzerinden 132 kadına ulaşan ekipler, cesedin bu kadınlar arasında henüz iletişim kurulamayan Gürcistan uyruklu Katiya Sadıkova'ya (54) ait olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

2011'DE AMELİYAT OLDU

Gürcistan uyruklu kadının, 30 Kasım 2011 tarihinde İstanbul Haseki Hastanesinde ameliyat olduğu, daha sonra İstanbul Şişli Etfal Hastanesine sevk edildiğini belirleyen ekipler, bu kişinin hastaneye bıraktığı iki ayrı iletişim bilgisine henüz ulaşamadı.

Jandarma ekipleri, hastaneye verilen iki ayrı telefon numarasının kime ait olduğu ve yapılan görüşmeleri tespit etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

OLAY

Aliağa ilçesinde 13 Ağustos'ta, Şakran Mahallesi Çanakkale-İzmir karayolu kenarındaki bir zeytin bahçesinde 30-35 yaşlarında bir kadın cesedi bulunmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.