Hava Durumu

Sıra geldi play-off'a

A ve B gruplarını ilk 3 sırada tamamlayan Kurtuluşspor, Emekspor, Yenicespor, Yenişehir Belediye, Kestel Belediye ile Elmasbahçespor'dan ikisi play-off sonunda BAL vizesi alacak.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sıra geldi play-off'a

Bölgesel Amatör Lig'e çıkacak 2 takımı belirleyecek Süper Amatör Küme'de normal sezon heyecanı sona erdi. A Grubu'nda son hafta maçlarında Gemlikspor'u deplasmanda rahat deviren Kurtuluşspor lider olarak, ligden çekilen Hamitlerspor karşısında hükmen kazanan Emekspor ikinci ve 1326 Pınarbaşıspor'u yenerek son biletin sahibi olan Yenicespor da üçüncü olarak play-off'a kaldı. A Grubu'nda son 3 sırayı alan takımlar Gemlikspor, Mimarsinan Gençlikspor ve Hamitlerspor ise önümüzdeki sezon 1. Amatör Küme'de mücadele edecek.

ELMAS HATA YAPMADI

B Grubu'nda pazar günü oynanan son hafta maçları adeta nefesleri kesti. Yenişehir Belediyespor kümede kalma savaşı veren Fethiye İdmanyurdu'nu gol düellosu şeklinde geçen maçta 3-2 yenerek grubu lider tamamladı. Karadeniz Güvenspor'un ligden çekilmesiyle 3 puana hükmen kazanarak ulaşan Kestel Belediyespor ikinci ve Demirtaşspor'u farklı geçen Elmasbahçespor da üçüncü olarak adını play-off'a yazdırdı. B Grubu'nda Çotanakspor ve Karadeniz Güvenspor'un ardından Fethiye İdmanyurdu da son maçlar sonunda Süper Amatör Küme'ye veda etti. (Tolga ÖZTAŞ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.