Hava Durumu

Sıra şampiyonlukta

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş başarılı öğrencileri tebrik ederek ödüllendirirken, Gazipaşa Ortaokulu beden eğitimi öğretmeni Nafi Bilaloğlu, “Sürekli 3. olmaktan çocuklar da sıkılıyorlar. En kısa sürede birinciliği getireceğiz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2016 07:50
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2016 07:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sıra şampiyonlukta
Geçen yıl yıldızlar ve küçükler kategorilerinde Türkiye Şampiyonası’nda üçüncülükler kazanan İnegöl Gaziapaşa Ortaokulu Futbol Takımı, bu yıl da yıldız erkekler futbol Türkiye Şampiyonası’nda üçüncü oldu. İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, şampiyon sporcuları makamında ağırlarken ziyarette Okul Müdürü Ahmet Yakışıklı ile okul beden eğitimi öğretmenleri de hazır bulundu. Gazipaşaspor’un başarılarına alıştıklarını belirten Aktaş, “Belki bizim için sıradan hale geldi, ama birçok takımı saf dışı bırakıp Türkiye 3.sü olmak çok özel bir başarı. Ben kardeşlerimize hem bu başarıyı elde ettikleri hem de ilçemizin adını gururla temsil ettikleri için ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. 

AKTAŞ’A TEŞEKKÜR

Gazipaşa Ortaokulu Müdürü Ahmet Yakışıklı ise Gazipaşa Ortaokulu’nun sosyal, akademik ve kültürel etkinliklerinin yanında sportif anlamda da İnegöl’ü ve Bursa’yı en iyi şekilde temsil ederek bu başarıya imza attıklarını söyledi. Yakışıklı, “Biz de bu başarıyı paylaşmak adına bizlere her türlü desteği ve imkanı sağlayan Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’a teşekkürlerimizi iletmek istedik” şeklinde konuştu. Gazipaşa Ortaokulu beden eğitimi öğretmeni Nafi Bilaloğlu da artık bu başarının geleneksel hale geldiğini vurgulayarak, “Sürekli 3’üncü olmaktan çocuklar da sıkılıyorlar. En kısa sürede birinciliği getireceğiz” ifadelerini kullandı. 

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.