Hava Durumu

Sırada onlar var

Yeşil Beyazlıların altyapısında sırasının gelmesini bekleyen ve bunun için çalışan yüzlerce futbolcu var. Bunlar arasında ilk etapta sivrilen isimler ise Mete Sevinç, Mert Işık, Yağız Yasak, Emre Gönüllü ve Furkan Özcan.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2018 07:56
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2018 07:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sırada onlar var

CAMİA BEKLENTİ İÇİNDE
Bursaspor'da önceki gün altyapıdan yetişen 4 oyuncu ile profesyonel sözleşme imzalandı. Vakıfköy patentli Burak Kapacak, İsmail Çokçalış, Çağatay Yılmaz ve Ramazan Keskin futbol yaşamlarını bundan böyle profesyonel unvanıyla sürdürecek. Genç kramponlar hayallerini kurdukları imzayı atmanın sevincini yaşarken, camia da altyapıdan yetişen bu isimlerin bir an önce A Takım bünyesinde Süper Lig'de top oynamaları için gün saymaya başladı bile. Maddi darboğaz içindeki Bursaspor'da altyapıdan yetişen oyuncular geçmişte olduğu gibi gelecekte de kulübün en büyük güvencesi durumunda.

YENİ YILDIZLAR SIRADA
Bu 4 yeni oyuncudan sonra arkalarında bekleyen yüzlerde profesyonel sözleşmeyi imzalamayı bekleyen krampon var. Bunlar içinde ilk etapta sivrilen isimler, 1998 doğumlu stoper Mete Sevinç ve solbek ile sol açık bölgesinde oynayabilen Ali Mert Işık. 1999 doğumlular arasında ise her iki kanatta da görev yapabilen Çağrı Yağız Yasak, solbek Akif Emre Gönüllü ile stoper ve solbek Ahmet Furkan Özcan var. Yönetim en kısa zamanda geleceğin yıldız adaylarıyla profesyonel sözleşme imzalamayı düşünüyor. Gençler sıralarını bekleyerek hayallerini kurduğu A Takım'a çıkacakları günü iple çekiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.