Hava Durumu

Sırayla intihar ettiler!

İzmir'de tek göz odada cesetleri bulunan su dağıtım kuryesi iki gencin ölüm nedeni belli oldu. Gençlerin odada bulunan pompalı tüfekle canlarına kıydıkları anlaşıldı.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2019 09:38
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2019 09:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sırayla intihar ettiler!

İzmir'in Konak ilçesine bağlı Güzelyalı semtinde tek odalı evde cesetleri bulunan iki arkadaşın ölümü ile ilgili detaylar netleşmeye başladı. "Çifte cinayet mi, yoksa intihar mı" şüpheleri ile başlatılan araştırma sırasında, iki yakın arkadaş olan Efecan Balbay (25) ile Semih Erdoğan Kösem'in (24) birlikte alkol aldıktan sonra sırayla intihar ettiği anlaşıldı.

Su firmasında dağıtım görevlisi olarak çalışan Efecan Balbay'ın son olarak olay gecesi saat 22.38'de 'Az kaldı bir şeylerin bitmesine. Elveda herkese' şeklinde bir paylaşımda bulunduğu öğrenildi. Öte yandan pompalı tüfekte ve her iki gencin de parmak izlerine rastlandı.

CESETLERİ İŞVERENİ BULMUŞTU

Yeni Asır'dan Fatih Şendil'in haberine göre önceki gün sabah saatlerinde Konak ilçesi Güzelyalı Semti 34. Sokak'ta tek göz odalı evde iki gencin cesetleri bulunmuş, ölen gençlerden semtte su dağıtımı yaptığı öğrenilmişti.

Balbay'ın patronu, sabah mesaiye gelmemesi üzerine evine gittiğinde, korkunç manzara ile karşılaşmıştı. Pompalı tüfekle hayatlarını kaybeden iki gencin o gece birlikte alkol aldıkları, saatler 22.38'i gösterdiğinde Efecan Balbay'ın sosyal medyada 'Az kaldı bir şeylerin bitmesine. Elveda herkese' şeklinde bir paylaşımda bulunduktan sonra sırayla intihar ettikleri öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.