Hava Durumu

Sırp taraftar cinayetiyle ilgili flaş açıklama!

İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok Marko Ivkoviç'in katil zanlısının Türk olduğunu açıkladı. Emniyet'ten cinayetin ardından yapılan ilk açıklamada olayın 'Kızılyıldız taraftarları arasında yaşandığı' öne sürülmüştü.

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2014 10:24
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2014 10:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sırp taraftar cinayetiyle ilgili flaş açıklama!
Altınok şöyle konuştu:  6 kişi İstanbul 'da 1 kişi de Antalya'ya gitmek üzereyken gözaltına alındı. Bizim için Sırp taraftarı öldüren kişinin tespiti konusunda sıkıntı yok. Failin Türk vatandaşı olduğunu söyleyeyim.

Altınok şu bilgileri verdi: İki taraftar grubu bir araya getirmediler, detaylar size daha sonra verilebilir. Maça gelmiş ve maçtan önce bir güzergah üzerinde olduğunu tahmin ediyoruz. Taraftarın verdiği ifadeyi vermek istemiyorum. Bizim için olay bitti. Antalya'ya giderken Bilecik üzerinde yakalandı. Bütün tedbirlerimizi aldık." dedi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Galatasaray Liv Hospital ile Kızılyıldız arasında oynanan Turkish Airlines Euroleague basketbol karşılaşması öncesi yaşanan olayda Sırp taraftar Marko İvkoviç hayatını kaybetti. Olaydan sonra inceleme başlatan İstanbul Emniyet Müdürlüğü, cinayeti aydınlatmak için 20 kişilik özel ekip kurdu. Ekip, 82 kamera kayıtlarını inceleyerek şüphelileri tespit etti. Olayın faili olarak 6 kişi İstanbul’da, 1 kişi de Antalya’ya gitmek üzereyken Bilecik’te yakalandı. Gayrettepe’deki Asayiş Şube Müdürlüğü’nde işlemleri tamamlanan şüpheliler Bakırköy Adliyesi’ne sevk edildi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.