Hava Durumu

Site görevlisinin nikahına katıldı... Herkes bana Ekmel der

CHP ve MHP’nin ortak cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu oturduğu site görevlisinin nikahına katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2014 17:23
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2014 17:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Site görevlisinin nikahına katıldı... Herkes bana Ekmel der

Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu, bugün oturduğu sitenin kapıcısı İrfan Kara’nın nikah töreni için Sarıyer Belediyesi’nin evlendirme dairesine gitti ve nkah şahitliği yaptı.

ANKARA VE İSTANBUL'DA OFİS

Çalışmalar için Ankara ve İstanbul'da ofis kurulduğunu ve ekip oluşturulduğunu belirten İhsanoğlu, Başbakan'ın çatı adayı çöktü sorusuna, "Polemiğe girmeyeceğim. Başbakan'ın bir sözü var. Her şey sandıklarda belli olacaktır. Halk oyunu verecektir bu çok saygın bir yaklaşımdır. Sürecin bu şekilde başlamış olması ve bu şekilde devam ettirilmesi lazım gerekir. Ben polemik yapmam." dedi.

ADIYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

Adının nereden kaynaklandığı sorusuna ise, İhsanoğlu, "Adının 14. yüzyılda 2 büyük Türk bilim adamının adıdır. Birisi Bayburtlu  Ekmeleddin, bir büyük din alimi İslam hukuk alimi. Biri de Mevlana Celaleddin Rumi döneminde bir asır önce ünlü bir hekimdir. Nurettin gibi Şahabettin gibi. Bana herkes Ekmel der." diye konuştu.

ÜNİVERSİTELİ İLE SELFIE

Evlendirme dairesinde fotoğrafçı olarak çalışan Gelişim Üniversitesi Siyaset Bilimi Öğrencisi Muhammet Gülmez, bir ara Ekmeleddin İhsanoğlu’nun yanına gitti.

Muhammet Gülmez, birlikte fotoğraf çekmek için Ekmeleddin İhsanoğlu’ndan izin istedi. İzni alan Muhammet Gülmez telefonunun tuşuna basarak Ekmeleddin İhsanoğlu ile selfie çekti.



İhsanoğlu nikahın ardından salondan ayrıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.