Hava Durumu

Sivasspor'la 30. randevu...

Bursaspor Spor Toto Süper Lig 25. hafta maçında yarın saat,16.00'da oynanacak maçta daha önce 29 kez karşılaştığı Medicana Sivasspor’a konuk olacak.

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2015 10:52
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2015 10:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sivasspor'la 30. randevu...
Bu sezon bir çok başarıya imza atan Bursaspor, 25. haftada ligde 15. sırada bulunan Medicana Sivasspor’a konuk olacak. Yarın oynanacak olan mücadelede iki ekip tarihlerinde birbirleriyle oynayacağı 30. resmi maça çıkacak. Son 4 haftada 2 galibiyet 2 beraberlik alan Bursaspor geride kalan 29 müsabakada rakibine karşı 15 galibiyet aldı. Ligde oynadığı son 4 maçta 1 beraberlik 3 mağlubiyet alan Medicana Sivasspor ise Bursaspor’a karşı 12 kez galip geldi. 2 müsabaka ise eşitlikle sonuçlandı. Yeşil Timsahlar rakibine bugüne kadar 50 gol atarken Medicana Sivasspor, Bursaspor ağlarını 40 kez sarsmayı başardı.

YİĞİDOLAR EVİNDE ÜSTÜN

Medicana Sivasspor ve Bursaspor, Sivas 4 Eylül Stadı’nda 12 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda ev sahibi ekip Bursaspor’a karşı 8 galibiyet, 3 mağlubiyet, 1’de beraberlik elde etti. Kırmızı-beyazlılar bu müsabakalarda rakibine 27 gol atma başarısı gösterirken, Bursaspor, 21 kez Medicana Sivasspor filelerini havalandırdı. Hakem Tolga Özkalfa ile 16 maça çıkan Medicana Sivasspor bu maçlarda 5 galibiyet 4 beraberlik 7 mağlubiyet alırken, Bursaspor, Özkalfa yönetiminde oynadığı 10 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik, 5 mağlubiyet elde etti.

FERNANDAO GOL KRALLIĞI YARIŞINI SÜRDÜRÜYOR

Bursaspor’da kiralık olarak forma giyen Brezilyalı yıldız Jose Fernandao, bu maçta da yeşil-beyazlı ekibin en büyük gol silahı olacak. Spor Toto Süper Lig’de kaydettiği 15 golle Demba Ba ile krallık yarışını paylaşan golcü oyuncuya karşılık Medicana Sivasspor formasıyla bu sezon 8 gole imza atan Aatif Chahechouhe Yiğidoların skor yükünü çekmeye çalışacak.

Bursaspor’un muhtemel kadrosu ise Harun Tekin, Şener Özbayraklı, Serdar Aziz, Renato Civelli, Aziz Eraltay, Ozan Tufan, Fernando Belluschi, Bekir Yılmaz, Volkan Şen, Josue Pesqueria, Jose Fernandao şeklinde olacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.