Hava Durumu

Sivasspor lige üç puanla başladı

Spor Toto Süper Ligin ilk haftasında Sivasspor, Aytemiz Alanyaspor'u 84. dakikada Emre Kılınç'ın attığı golle 1-0 mağlup etti.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2018 21:53
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2018 21:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sivasspor lige üç puanla başladı

Spor Toto Süper Ligin ilk haftasında Demir Grup Sivasspor ile Aytemiz Alanyaspor, Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Sivasspor, 84. dakikada attığı golle Alanyaspor'u 1-0 mağlup etti ve lige 3 puan ile başladı.

Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren tek gol, 84. dakikada Emre Kılınç'tan geldi. Sol çaprazdan ceza sahası içine giren Emre, sol ayağıyla uzak direğe gönderdiği plase vuruşla takımını galibiyete taşıdı.

EMRE AKBABA, İKİNCİ YARIDA OYUNA GİRDİ

Aytemiz Alanyaspor'da transferin gözde ismi Emre Akbaba, karşılaşmaya yedek kulübesinde başlarken 62. dakikada oyuna dahil oldu. Karşılaşma öncesi Alanyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "Transfer gerçekleşeceğini düşünerek Emre Akbaba olmadan çalıştık. Emre Akbaba çok iyi kaptan, çok iyi karakter. Hazırlık döneminde 7-8 maçı Emre gidecek gibi onsuz oynadık. Bir an evvel bir şeylerin netlik kazanmasını en çok isteyen benim." sözlerini kullandı. Yeni transfer Bobo ise karşılaşmaya ilk 11'de başlarken 77 dakika sahada kaldı.

Süper Lig'in 2. haftasında Sivasspor, deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak. Alanyaspor ise sahasında Ankaragücü'nü konuk edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.