Hava Durumu

Size final yakışır

Tofaş, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi yarı final serisi 3. maçında bugün deplasmanda Anadolu Efes'e konuk oluyor. Sinan Erdem Spor Salonu'nda 20.45'te başlayacak mücadele Beın Sports 3' ten canlı yayınlanacak.

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2018 08:06
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2018 08:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Size final yakışır

HENÜZ MAĞLUBİYETİ YOK
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonu başarılı bir şekilde 2. sırada tamamlayarak play-off'lara saha avantajıyla giren ve çeyrek finalde Eskişehir Basket'i 2-0'la geçen Tofaş, Anadolu Efes'e karşı ilk 2 maçını kazandığı yarı final serisinin üçüncü mücadelesinden de galibiyetle ayrılarak finale çıkmak istiyor. Bursa ekibinin parkeden rakibini yenerek ayrılması halinde adını finale yazdıracağı karşılaşma bugün saat 20.45'te Sinan Erdem Spor Salonu'ndan oynanacak. Nefeslerin tutulacağı müsabaka ise Beın Sports 3 ekranlarından canlı yayınlanacak.

"CİDDİYETİ KORUYACAĞIZ"
Bu karşılaşma öncesi açıklamalarda bulunan Tofaş'ın Başantrenörü Orhun Ene, serinin üçüncü randevusunda da aynı ciddiyeti gerçekleştirmeleri gerektiğini söylerken Anadolu Efes'in ilk 2 maçı kaybetmesine rağmen kolay bir rakip olmadığını söyledi. Başantrenör Ene, "Saha avantajımızı kaybetmedik ve geriye üç maçtan birini kazanmamız gerekiyor. Türkiye Kupası'nı kazanan bir takımla oynayacağız ve bu sezon bizi iki defa yendiler. Onu da unutmamamız lazım. Oraya gittiğimizde de bu oynadığımız iki maçtan birini kazanmak arzumuz. Kolay olmayacak, aynı ciddiyeti göstermek zorundayız" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.