Hava Durumu

Sizin kaynananız hangi model?

Her gelin ya da damadın hayatında büyük yeri olan bir kaynana modeli vardır. Peki sizin kaynananız hangi modele uyuyor?

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2017 01:27
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2017 01:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sizin kaynananız hangi model?

Damadı sevmeyen kaynana modeli: Kızını ne doktorlar ne mühendisler isteyen anneler bu modele girerler. Bilin ki peşinizi bu cümle asla bırakmayacaktır.

Geline kan kusturan kaynana: Bu tip kaynana oğluna düşkün, oğlu olmadan nefes alamadığını düşünen kaynana modelidir. Hal öyle olunca oğlunu elinden alana diş biler.

Patron kaynanalar: Zengindirler ve bunu her zaman kullanan tiplerdir. Gelin veya damadın evine bir şey aldıkları zaman fiyat etiketini çıkartmazlar. Kendilerine ait bir evde oturan gelin veya damada bunu her zaman hatırlatırlar.

Gelenekçi kaynanalar: Gelin ya da damat fark etmez, gelmiş geçmiş tüm geleneklerin uygulanmasını isterler. En ufak bir gelenek dışı davranışın sonu facia olabilir.

Yardımsever kaynanalar: Yardımseverlik adına her şeyi yapabilirler. Bazen bunu o kadar abartırlar ki karşılarındakine zarar bile verebilirler.

Daima mutlu kaynanalar: Bulunması en zor tiplerdir. Gelin ya da damatlarına karışmazlar. Her türlü sorun için bir çözümleri vardır. Kimseden iş beklemezler. Kırılsalar da kimseye bir şey belli etmezler. Her şeye gülüp geçmeyi başarırlar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.