Hava Durumu

Skandal görüntü! Kucağındaki çocuğunu sarkıtıp...

Elazığ'da H.A.'nın eşiyle arasında yaşanan tartışma sırasında alt geçidin üzerinden sarkıttığı 1 yaşındaki çocuğu, bu sırada çevreden koşan bir kişi tarafından kurtarıldı. Saniye saniye görüntülenen olayın ardından, H.A ile 2 çocuğu Kadın Konuk Evi'ne yerleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2016 09:02
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2016 09:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Skandal görüntü! Kucağındaki çocuğunu sarkıtıp...
Bosna Hersek Bulvarı'nda S.A. ile kucağında 1 yaşındaki çocuğu bulunan eşi H.A arasında ailevi nedenler nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma sırasında H.A. yolun karşısına geçmeye çalışırken, eşi ise kendisini engellemeye çalıştı. S.A., eşinin çantasını alıp alt geçitin üzerinden aşağı attı. H.A. da eşi S.A.'ya tekme atıp 'Neden yaptın' diye bağırdıktan sonra kucağındaki çocuğu aşağı atacağını söyledi. Alt geçidin korkuluklarına doğru giden H.A., kucağındaki çocuğu aşağı sarkıttı. Bu sırada bir kişi, koşarak çiftin yanına ulaşıp, sarkıtılan küçük çocuğu yukarı aldı. 

Çevrede toplananlar, kadın ve erkeğe tepki gösterirken, olay bir vatandaş tarafından evinin balkonundan cep telefonunun kamerasıyla saniye saniye görüntülendi. 

KADIN KONUKEVİ'NE YERLEŞTİRİLDİ

Elazığ Emniyet Müdürlüğü de akşam saatlerinde konu ile ilgili yazılı açıklama yaptı.

Açıklamada şöyle denildi:

"Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Çarşı Şehit Mehmet Ali Çakır Polis Merkezi Amirliğimizce 09.11.2016 günü ilimiz İstasyon Caddesi üzerinde Aile Hukukundan Kaynaklanan Yükümlülüğün İhlali suçu ile ilgili olarak; evli oldukları belirlenen S.A. ve H.A. isimli şahıslar arasında yaşanan tartışma sonucunda H.A. isimli şahsın 1 yaşında olduğu tespit edilen çocuğu üst geçitten sarkıtmak suretiyle eşini korkutmaya çalıştığı anlaşılmış olup, konu ile ilgili olarak Cumhuriyet Savcılığı talimatı ile anne H.A. ve 2 çocuk Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevlileri ile birlikte ikametlerinden alınarak Kadın Konuk Evine yerleştirilmiştir."

O ANLARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN... 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.