Hava Durumu

Skandal sözleri sonrası Şeyma Subaşı'na yoğun tepki!

"Melisa'yı çanta gibi yanımda götüremiyorum." diyerek kızını çantaya benzeten Şeyma Subaşı'na çocuk sahibi olan sosyal medya kullanıcıları büyük tepki gösterdi. Sosyal medya kullanıcıları, Subaşı için RTÜK'e şikayet yağdırdı.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2019 20:28
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2019 20:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Skandal sözleri sonrası Şeyma Subaşı'na yoğun tepki!

Şeyma Subaşı'nın geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda kızı Melisa'yı çantaya benzetmesi, anneleri kızdırdı. Ünlü fenomenin hesabının kapatılması için kampanya başlatıldı.

RTÜK'E ŞİKAYET YAĞDI!

Yaşam tarzı ve Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla zaman zaman eleştirilen Şeyma Subaşı, son verdiği röportajla başta anneler olmak üzere kadınları kızdırdı .Subaşı, röportajında "Yurt dışına 3-4 günlüğüne gidip geliyorum. O yüzden Melisa'yı çanta gibi yanımda taşıyamıyorum." demişti. Ünlü fenomen bu sözleriyle birçok kesimin tepkisini çekti. Birkaç kadın derneği, Şeyma Subaşı'nın kötü örnek olduğunu savunup, Subaşı'nın hesabının kapatılması için kampanya başlattı. Birçok kadın ise Şeyma Subaşı'nın yaşantısının kötü örnek olduğunu öne sürüp, ünlü fenomenin TV ekranlarına gelmemesi için RTÜK'e şikayet yağdırdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.